HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 13 augusti 2010

Skirt, rosa och prickigt - höstsött!

Hej i fredagskvällen!

Nu skiner solen igen men hoppsan vilket åskoväder det drog fram här i eftermiddags!
Har passat på att baka kladdkakor...har lovat att bjuda på fika i natt till mina vänner på P så här ska det smaskas i natt...Ni anar inte vad sugen man blir på natten och ni anar inte vad poliser äter mycket=) ha ha....gottegrisar hela högen;)

Den ljusrosa skira tunikan med små prickarna i fullkomligt underbar modell kommer från VILA och är en liten godbit för hösten. Fin att kombinera med underkjolar och lager på lager sen. Snygg till både svart och brunt senare... VILA är ett kanonmärke tycker jag, inte allt såklart, men de har mycket fina saker för billiga pengar. Den här tunikan går loss på 249:-...då kan man tröttna sen kanske utan dåligt samvete=) Jag gillar att kombinera dyrgripar som Mollysar med VILA, HM med mera.
Ärmen är jättefin och tunikan ska ses på för att man ska se den fina modellen. Blir ingen outfit just idag...snart åker uniformen på istället=) Blått, blått och blått!;D
Fin i halsen med söta knappar. Gillar att kombinera sött med lite tufft så det inte blir föööör sockersött!
Dags att försöka vila en sväng för att orka 22-07. Hoppas på fullt ös i natt, det gillar jag, när patrullerna rullar in oavbrutet med folk. Och det är ju därför dom och vi jobbar och finns...för att hålla buset från gatorna!  Det talar för det mycket i natt då det är fest på stan med band på torget och mycket folk i rörelse=)

Ha nu en riktigt skööööön fredagskväll!

Kram
Adela

4 kommentarer:

 1. Söt, söt, söt! Härligt tunn och ljuvlig med de små prickarna! KRAM!

  SvaraRadera
 2. Underbart söt.. jag som inte kan glömma din senaste tunika från Saint tropez.. måste bara ha en sådan jag med.. men inte tusan finns det någon återförsäljare här hemma som har det märket.. Får väl snällt beställa på nätet.. igen ;-)
  kram

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bloggsida du har, halkade in på den när jag läste på Vanilj & sockerssida. Blusen från Vila får jag kika efter imorgon, när jag besöker ett stort köpcenter i en närbelagen stad! Ha en trevlig helg, jag återkommer!

  SvaraRadera
 4. Tack Black White lovely!=) Den är en sötsak,)

  Perlan: Jag kan kolla butiken här i stan vad hon har för storlekar kvar om du vill! Maila mig vilken storlek du tror du ska ha! Rymlig som jag skrev...jag gick ner en storlek.

  Anne-Lie: Å tack;) Och kul om du kommer tillbaka!

  Kram vänner!
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails