HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 21 augusti 2010

Warm Cotton - en favorit & en dagens

Lördag hela veckan lång...;)

Kunde det gärna få vara just nu tycker jag! Njuter av att vara ledig även om det finns mycket att fixa med hemma, men jag älskar att få rå om min egen tid! Egentligen borde jag varit "min egen" och få köra mitt eget race, med egna satsningar, förluster, mycket jobb, vinnande, egna tider m m och allt vad det innebär.

En tur på stan bland alla turister och musikkår...Bor man i den här lilla stan får man nästan en överdos av musikkårsmusik på sommaren. Varje lördag hela sommaren framträder de på stadens torg=) Mysigt i lagom dos;)

Visar er favoriternas favorit av CLEANS dofter. Warm Cotton är min absoluta favorit! Den är underbar med sin fräscha doft. Inte ny alls, så många känner nog väl igen den, men helt fantastisk. Min första Cleandoft jag köpte var Fresh Laundry, men den försvann så fort på mig så den sålde jag vidare. Warm Cotton har en intensivare doft men ändå mild, ren och helt ljuvlig.

Tycker ni om den?

Känner ni igen stenarna och snäckorna jag plockade på stranden i somras? Just de här stenarna är från en semester för några år sen längst uppe på Norra Öland, där stranden är full av fina stenar. Bilden nedan är stenarna och snäckorna från Västkusten i somras. Öst möter Väst=)
En dagens som är en av favoriterna vad det gäller klänningar, spetsklänningen från VILA och en annan favorit från förra hösten, tunikan i härlig färg från Saint Tropez. Skönt slappt en ledig lördag!
Gillar den här modellen på tunika mycket. Och vet ni att den här färgen är superfin att kombinera med ljus cremerosa som brytning=)

Nu ska jag klippa gräs och slänga lite gamla blommor ute. Dags för lite röj inför höstväxterna;)

Kram
Adela

10 kommentarer:

  1. Warm cotton låter som en doft som jag skulle gilla. Jag älskar doften av ren bomull. Supersnygg klädcombo som vanligt :)

    Ha en fortsatt härlig lördag!

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du fick tag på ett par handskar. Harrys tog bara in 4st i varje storlek. Jag köpte de första, tjejerna i butiken skulle ha var sitt par, oxå du, inte många kvar, hi hi.
    CLEAN warm cotton, är min favorit ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag bara älskar denna doft =) jag har åxå shower fresh, även denna gudomlig, MEN stannar inte kvar så länge tycker jag. Min senaste Clean är LATHER.... Jisses... lika intensiv som cotton, fast pyttelite "tyngre" & lite "rundare" . Svår att få tag på.
    ha en go kväll !
    Åsa

    SvaraRadera
  4. Jag har inte provat någon av dessa parfymer. Det måste jag ändra på. :) Trivs iofs i den har har DKNY men alltid roligt att hitta nya.

    Jättefin outfit. :)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Den doften har jag helt missar, måste jag prova nästa gång jag går in på Kicks eller Åhlens.

    Visst är det så att man ibland bara måste få vara ledig, få ha egen tid och strunat i alla måsten i hemmet och helt enkelt rå om sig själv, hoppas du fick göra det idag!

    Fin klänning och tunika, i härliga färger :)

    Ha det gott

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  6. Hej Vännen!
    Faktiskt så provade jag den underbara parfymen idag!Den luktar ju så gott:)
    Få se om det blir någon kostar lite mindre här.
    Kram från Bettan

    SvaraRadera
  7. Gomorron vännen!Den parfymen har jag missar helt.Men den ska jag ju lukta på nästa gång det blr en sväng på stan.1000 tack för tipset.Vad läckra kläder du har på dej Bara så snyggt.Ha det bäat sötis.Ha en skön söndag kram Rita ♥

    SvaraRadera
  8. Åh, jag gillar dem så! Upptäckte dem för flera år sedan. Har dock haft problem med läckande korkar och ej fungerande pumpar, så det har blivit uppehåll några år. Köpte samlingen med fyra olika Clean-dofter i somras. Älskar doften, men som du skriver - de stannar inte precis kvar.

    SvaraRadera
  9. Jag älskar också den doften!! Trevlig blogg du har, jättebra tips på fina outfiter!

    Kram,
    Sophie

    SvaraRadera
  10. Hej! Detta är min favoritparfym också, den är fantastisk! Otroligt fin blogg du har också, jag brukar snoka här då och då. :-) kram på dig!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails