HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 8 september 2010

Accessoarer & en dagens

Hej vänner!

Allra först vill jag TACKA för alla FINA kommentarer i dag av många! Blir ju stolt som en tupp...eller höna då=) Särskilt kul med er som har skrivit som jag inte hittat kommentarer ifrån innan! JÄTTEKUL, jag blir så GLAD! En del från andra länder med som jag verkligen förstår att de inte hänger med på vår lite knöliga svenska, but many thanks to you for your nice comments too!

Har legat här ikväll och hoppat under en filt ett par timmar...blir lite trött på det här viruset som inte vill ge sig! Blev riktigt förkyld idag när jag trodde att det skulle vända efter feber och halsont. Nu ska det bort=) Hälsokostbutiken nästa i morgon, sen när jag kommit igen ska det tränas igen! Tror brist på det gör att men blir lättare mottaglig med, eftersom jag varit ganska still i flera veckor efter min sträckning. Min kropp behöver röra på sig för att må bra!=)

Ha hunnit jobba över lite med och gjort ett kort besök på Småstadens lilla marknad idag. Hittade de här jättefina skinnhandskarna med skönt cremefärgat foder i, för inga pengar alls;) Lovely färg tycker jag ...varför ska alla handskar vara svarta eller bruna?=) Skön höstfärg på de här och passar kalasbra till min Odd Molly sjal. Kul med accessoarer eller hur?

Snygga svarta overknee strumpor med lite spets fanns också;) Visst kan man FYNDA även på en marknad!?=)
Och snygga lite stickade strumpor till höstens klänningar.
Här är en rolig accessoar till! Köpta för två höstar sen, men det kanske finns liknande nu med...svarta ärmslut från Object att ha under en topp. Mysigt med volangkant nertill=)
                 
Dagens och med jeansjacka ute! Den är säkert 8 år gammal med en toppmodell från VILA som håller än. Mörkt jeanstyg och snyggt figursydd med lite trumpetärm. En del klassiker har man länge. Sjalen Odd Mollys fiiiiiiina=)
Gillar den här ärmen;)
Och toodiloooo....ingen nyhet...den här kombon från Odd Molly har ni sett innan men den är en favorit som kommer att användas!

Har givetvis köpt världens godaste godis med på marknaden...från en av mina bästa "ungdomsvänner" och hennes sambo som driver Mariannelunds karamellkokeri=) Ser ni dom på någon marknad/mässa/julmarknad (för de far över hela Sverige;D) så bara MÅSTE ni köpa av dom! Särskilt deras hemgjorda brända mandlar med top secret recept!=)
Brrrr.....dags att krypa under täcket. Måste jobba i morgon, mitt skrivbord svämmar över;)

Kram
Adela

13 kommentarer:

  1. Snygga, snygga människa! Önskar att jag hade hälften av din stil-känsla:) Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, vilka bra tips och inspiration för höstens acceosearer. Ha en go dag! Kram

    SvaraRadera
  3. En liten detalj kan göra massor!!

    Underbara bilder som alltid sötis!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Shit pommes frites vad snyggt!!
    Du har ögat du, det syns verkligen här.
    KRAAM

    SvaraRadera
  5. Hej! Jättefint!! Jag gillar färgerna och visst är det snyggt med andra färger än svart ibland på handskar.
    Kram o hoppas att du mår bättre..

    SvaraRadera
  6. Håller med Evalena - Supersnygg är du!

    SvaraRadera
  7. ÅÅh så mycket snyggt, helt i min stil!
    Kul med kläder, fast en annan går mest till jobbet i jeans och blir sällan man klär sig lite snyggare. Gillade dina Odd Molly blusar.

    Jag förstod vad du menade hihi ibland är man lite snabb över tangenterna. Blir så glad över att du gillar mitt hus.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Du har så snygga kläder jämt!

    Men visst är Olle en liten fining. Helt klart något att vila ögonen på *blink*. Och sjunga kan han misann!

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  9. Du har alltid såsnygga kläder på dej.Ser fråsch ut själv hinner allting.Fint hemma.Finns det någon plats kvar på kursen?????hahah,För då vill jag anmäla mej direkt!!!!!Vad gör du underbara du???????Ha en skön kväll sötis Kram Rita♥

    SvaraRadera
  10. Vilka sexy socks! Och du, kom att tänka på en sak igår - behöver man hålla utkik efter dig i Kungarna av Tylösand ;) ? Kramar

    SvaraRadera
  11. Den sjalen är så snygg, som ett helt plagg i sig att bära ensam (ja, eller för all del nånting under, åtminstone på mig:)

    SvaraRadera
  12. Hej! Så snygga kläder! Gillar speciellt den sista odd molly blusen..

    Brända mandlar är min favvo!!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  13. Hej alla underbaringar och TACK igen för era fina kommentarer! Visst är accessoarer kul?!

    Det beryktade programmet Kungarna av Tylösand som det tydligen heter, har jag inte ens sett, fröken Abbe=)Är dessvärre ingen TV människa och följer knappt inget. Har hört talas om det idag av flera och det verkar har varit ett riktigt skitprogram? Så där dyker jag inte upp ha ha ...är nog a little bit to old också för såna utsvävingar som det verkat vara;D

    KRAM ALLA!
    Adela

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails