HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 8 september 2010

Cream & Grått är flott

Godmorgon sunshines!

Onsdag och dagen mitt i veckan och lillördag som en del säger;) Jag ska köra hårt hela dagen, ligger efter i mitt jobb sen jag var hemma. Massa annonser ska produceras, det går i vågor, men plötsligt ska alla våra säljare annonsera på en gång och alla magasin ska ha in material samtidigt! Kommer alltid en sån uppgång i början på hösten och sen innan jul och därefter en stor anstormning på vårkanten. Idag ska jag göra material till bl a Plaza Interiör och några andra större magasin. Mina jobb är milt uttryckt varierande, vilket jag gillar. Ena dagen i husbranschen och kanske samma kväll inom Polisen med alla bus.;)

Kappan ovan kommer ifrån CREAM och jag tycker den är störtsnygg! Likaså cardiganklänningen nedan från samma märke. Mörkgrått är så snyggt! Cream är ett märke som jag gillar men samtidigt förbryllar dom ofta...mycket ur deras kollektion är supersnyggt, medan en del ser hemska ut tycker jag och verkar inte alls stämma ihop med det andra. Såklart man inte gillar allt inom ett klädmärke men t ex inom Odd Molly ser man ändå den röda tråden, vilket man inte alltid gör hos Cream.

De här två plaggen tycker jag i alla fall tillhör något av deras godbitar
tackar inte nej till något av dem=) Ska se om vår butik i Småstaden har något av dem så kanske det blir provbilder=)

Ta hand om dagen nu;)
Kramis

Adela

14 kommentarer:

  1. Hej vännen! Jag hade cardiganklänningen i vitt, men sålde den. Det var lite för mycket spets i den. Den bara hängde i garderoben. Men snygg var den.

    Cream's kläder är fina, och nyligen ganska många butiker säljer Cream här i Finland, kläderna är ju billigare än t.ex. odd molly.

    Finska butik www.wishwear.fi har Cream i sin nätbutik.

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt!!!!Ja bådekappan och klänningen.Kanonsnyggt.Förstår att du inte skulle säja nej till någon av dom......Ha nu en härlig dag underbara du Ha det bäst. Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Jättefin kappa! Skulle jag kunna tänka mig! Passar bra till Odd Molly stuket.
    Måste bara passa på att berömma dig för din alltid lika fina blogg! Alla snygga inredningsdetaljer och dina härliga outfits!
    Ha en fortsatt bra dag!

    SvaraRadera
  4. Supersnygg kappa! Den skulle jag också vilja ha. Vet du vad den kostar?
    Vill också berömma dig för din underbara blogg. JAg har ganska nyligen hittat hit, men det har snabbt blivit en av mina absoluta favoritbloggar. Älskar dina klädtips och dina härliga outfits. Fortsätt så :)

    SvaraRadera
  5. JAg vill med ha en fin kappa i höst. JAg är sugen på en från Chill Norway. Jag tror jag ska unna mig den faktiskt. Föresten har jag länkat hit idag fårn mitt lilla krypin. Jag finner din blog så otroligt trevlig och inspirerande!
    KRam Sarah J

    SvaraRadera
  6. Supersnygga! Vill ha koftan, men jag passar inte i grått :)
    Ha en underbar sensommardag!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. jag håller med dig.
    gillar också cream men långt i från allt!

    kappan var supersnygg.
    men jag får allt slita på min Lotta Lotta från i höstas ;)

    kram
    anna-malin

    SvaraRadera
  8. Hej på dig! :)

    I haven't say anything to you before, but I think I must now...

    I don't really understand very much what are you telling here in your blog, but your pictures are so beautiful that I nearly have to comeback here over and over again... :) This atmosphere in your blog is stunning.

    I wish you have a good autumn there!

    SvaraRadera
  9. vill oxå ha den kappan, SÅÅ snygg .. =)

    SvaraRadera
  10. Håller med dig..kappan var ursnygg.
    Kram kram Lina

    SvaraRadera
  11. Ge hit båda på en gång säger jag :)) Ursnygga båda två. Jag får nog ta och bege mig till butiken här i stan som just börjar sälja Cream.. Har man tur kanske de finns där :)
    Nu ska jag fortsätta svära över att webshopen ligger nere, och jag fattar ingenting. Blä för sådant!! :(
    kram

    SvaraRadera
  12. Snygga kläder från Creme, finns en butik i min stad som säljer det märket bl a. Så mycket snyggt det finns där. Vilka roliga jobb du verkar ha! Jag har också mycket framför mig, känns snart som den lilla hjärnan kokar så är det bokslutstider!

    SvaraRadera
  13. Tack för alla era goa kommentarer underbaringar!=) Visst är kappan fin! Tror butikspriset i Sverige låg på ca 1500:- men den är ju så snyggt arbetad;)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  14. Åh kappan är ju en dröm....jag som är på jakt efter något i kappväg. Håller med, vissa saker är fina men så är det med en del märken.

    Snygga handskar du fyndat på marknaden. :)

    Krya på dig!!! Mitt bröt aldrig ut och jag trotsade och åkte iväg och tränade i måndags. Blir inte klok på det hela. Mår bra än så länge iaf. :)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails