HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 4 september 2010

Ett hjärta, en lördagfikadress & en sann kärlek till någon=)

Lördagkväll, då är väl alla pigga?=)

Jag med förhoppningsvis som ska vara vaken hela natten! Brukar gå hur bra som helst och lördagnätter händer alltid mycket vilket är lika med kul=) Alltid fler patruller som jobbar och vi brukar bara ett gott gäng=)

Här är mitt mosshjärta som hänger på vår ytterdörr nu. Lite höstinspiration hoppas jag, för göra ett mosshjärta klarar alla=) Hängde upp lite lyktor vid entrédörren med, det är mysigt att tända på kvällarna och känns välkomnande!
Lyktor kan man aldrig få för många av...älskar tända ljus året om=)
Hann med en lördagsfika med en vän idag och skulle fotat outfiten, men i farten glömde jag det;) I alla fall var det den här fina svarta dressen från JOY. Den uppmärksamme vet att jag har en likadan i vitt med. Snyggt med grova strumpor till och stövlar.
Fin spets eller hur?=)
Den här budgettröjan kommer från Gina Tricot och är en billig  "brahasak" att bara dra på. Gillar den isblå färgen och volangen nertill. Jag köpte min i somras och den var fin att dra över Odd mollys living Loving i samma blå nyans, för lite mer avslappnad stil;)
Hoppas ni har fått lite höstinspiration nu!=)

Njut av lördagskvällen och den HÄR, Robbie Williams i Royal Albert Hall vänner, sätt volymen på det högsta...jag tror den har varit med på min blogg någon gång innan men den tål att lyssnas på...I love this guy!=) Jag ryser.....killen är tårögd av känsla....;)Någon gång HOPPAS jag få se honom!

Kram
Adela♥

3 kommentarer:

 1. Vilken vacker klänning och hjärtat sen! Wow, härligt! Önskar dig en trivsam lördagskväll, vännen! Kramar <3

  SvaraRadera
 2. Vad underbart ditt hjärta blev.Hur sött som helst.Ljulyktor ärju bara så mysogt att ha både ute och inne.Håller med dej .Ljus andvänds året runt älskar ljus.Snygg svart klänning.Jag har den i vitt tycker om den .Härlig och fin spets.Önskar dej en skön kväll och natt på jobbet rara du Ha det bäst Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Kanonfint hjärta och klänningen sen! Kan riktigt se dig i den framför mig, supersnyggt!
  Är det något jag älskar så är det ljuslyktor. Det finns nästan inget mysigare.
  Hoppas du haft en bra jobbnatt. Stor kram vackra!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails