HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 18 september 2010

Höstfixat & önskemål om detaljer

Hej sköningar!;)

Lördag kväll som försvann i fart på P med busen. Men här kommer lite från mig i alla fall=) Mitt utlovade inlägg med en ”samling” kommer, men fotona måste göras om pga av ljuset, så nu blir det lite inredning istället! Fick ett mail av en tjej som ville se lite detaljer från vårt vardagsrum och även om jag tycker det kanske har varit med en del så kommer det här och samtidigt finns det flera nya läsare vet jag så vi bjuder på detta ikväll!

Har höstfixat och städat där lite idag och då passade det att fota. Nytt fint på bordet är brickan från mitt brickbord som bott på min oasbalkong uppe i sommar. Nu fick det flytta in och jag tycker det är så snyggt! Stort och rejält vilket är bra när jag gillar att samla olika saker som stilleben. Älskar ju fattigmanssilver, det är så fint till allt det vita. Lite andra detaljbilder fick också hänga med. Gillar verkligen att gå hemma och flytta om saker och fixa. Har tyvärr haft lite för lite tid till det den här veckan då min ofta lediga fredag gick bort. Vardagar hemma är guld värda då man kan pyssla. Var enormt trött idag med efter en vecka med mycket jobb och annan tankeverksamhet så jag sov nästan 11 timmar i natt…ha ha…de ni!
Här kommer många bilder nu! I love pictures men gör ni inte det får ni blunda nu=)
Visst är den fin brickan?
En gammal psalmbok från en antikaffär blir fin med en ljushållare och ett pärlhalsband.
Myrten - älskar dom små träden!
Fattigmanssilver, ljus, levande växter och blommor med det vita...det är riktigt härligt tycker jag!
En av mina älskade gamla pigtittare.
Har en förkärlek till figurer i olika material.
Balettskor i en loppisram som jag målat vit;)
Auktionsbord som jag målat och satt text på och loppissaker blandat med nytt.
Löööööve denna fotpall från Indiska!
En annan av mina favoriter - stor bamsig lampa från MIO, våningsfat Alvas Hus
Ett huvud till...
Självkomponerad stor ram som är måttbeställd, målad och inramad av en proffsig tjej här i Småstaden! Så fint med svartvita foton i svarta ramar till allt det vita.
Lite från HOUSE of ADELAS vardagsrum och jag hoppas på bra ljus och fotoväder i morgon för andra projekt!;) Snart dags att åka hem från P och mysa i soffan resten av kvällen! En bra film väntar och lite annat gott.
Kram och mys till er


Adela

9 kommentarer:

  1. Vad duktig du är, verkligen jättesnygga detaljer i ditt vardagsrum:) Fattigmannssilver är en stor favorit i mitt hem med. Ha en underbar kväll..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt du har fixat till det på din stora bricka.Bara så himla mysigt.Älskar oxå fattigmannssilver ger så underbart sken .Så det är en stor favvo här hemma med.Ha en riktigt mysig kväll rara du.Mys och njut kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Så fint du har det. Härligt med blickfång med fattigmanssilver. Men favoriten var krukan med myrten. Love it!

    Kram från V

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Du är så begåvad! allt blir vackert som du visar och jag blir glad över dina bilder.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Som alltid, underbara bilder. Den allra finaste är dock på dig och dina söner. Jag blir helt varm inombords när jag ser bilden.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du har så fint hemma, älskar alla dina stilleben! Du är nog fattigmanssilvrets mecka :) haha.. Toppenfint snäckan! Och jag håller med ovan talare, tavlan på dig och killarna är helt fantastiskt fin!
    kram!!

    SvaraRadera
  7. Fantastiska bilder men den finaste är bilden med dig och dina barn. Underbar!
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Herregud vad fint du har det hemma! Här är det städat i ungefär 30 sekunder, sen har Marodören dragit fram allt jag städat undan. Så där får jag ha det när han har lugnat ner sig....när det nu blir;) Den stora bamsiga lampan gillade jag jättemycket! Fin bild på dig och barnen också:) Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails