HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 2 september 2010

Love is in the air...♥

Hello Sunshines!

Trots halsont och lite feber idag så är jag lite kär idag och strålande glad över mitt paket som hittat hit från formidabla serviceminded SMULTRONGÅRDEN! Webshopen som skickar FRAKTFRITT och t o m ringer och talar om att ditt paket är på väg=) Den här underbaringen Odd Mollys Remix blouse i vintage powder beställde jag innan jag åkte på semster och nu är den äntligen här. Sååå fantastiskt fin blus som jag verkligen har väntat på! Den är helt underbart fin i modell och färg. Storleken för er  som undrar är normal tycker jag, har en etta som jag brukar. Jag är helnöjd och om jag skulle valt bara ETT plagg från fall så hade det blivit denna;)
LOVE this colours....=)
Ärmslutet
Ja ni....kunde inte låta bli att prova trots hemmamysbrallor=) Men ni ska få se en bättre hel outfit så småningom;) Den är kalasfin med Chrysalis under i dark powder.
Vilket underbart väder det är idag! Älskar klara höstdagar även om jag inte är ute och njuter idag, men det kommer fler dagar! Ska i alla fall plocka lite här hemma och kurera halsen...och ta hand om mossan jag plockade igår. Kanske blir det det ett mosshjärta som jag har tänkt...ni får se sen=)

Kram alla!

Adela ♥

22 kommentarer:

  1. Underbar blogg! :) Hit ska jag titta in igen!

    Mvh Evelina CL

    SvaraRadera
  2. hej
    Vilken vacker blogg hittade hit genom phillas blogg som jag gillar. Vilken fin blus ...har också beställt den tog st 3/L? är de små i storlekarna ibland är Odd Molly det?
    kram

    SvaraRadera
  3. Grattis till ett klockrent Adela plagg! :) Ha en fortsatt mysig hemmadag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Krya på dej gumman Var snygg precis din stil vad läcker.Har mailat dej .Ha en kön hemma dag raring Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Den ser helt fantastisk ut. Jag har tittat på den men inte kunnat betämma mig. Nu gör jag det :)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Åh vad fin du är i blusen!!! Jag har också sneglat på den i webbutikerna. Ska till Stockholm nästa vecka och ska se om jag kan få se den "live". För det är nog inte alla som klär lika bra i den färgen som du! Krya på dig.

    Kram Berit

    SvaraRadera
  7. Underbar modell och färg, så vackert till ditt fina blonda hår! :-)

    SvaraRadera
  8. Hej! Ja, den blusen är så fin..jag har fått den rutiga Plath strap dress på hjärnan..alltid är det något man vill ha :)
    Kram o ha en fin kväll

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Blusen finns i min garderob också, en klar favorit.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  10. Evalina: TACK! Härligt med nya besökare, välkommen!=)

    Angelica: TACK till dig med och jättevälkommen du med;) Blusen är helt underbart fin och jag tycker den är normal i storlekar, inte alls liten=)

    Jeanette: Tack vännen;) Du vet vad jag gillar=)

    Rita: Tack gumman! Ska läsa mailen nu=)

    Anneli: Inget att tveka på! Den kommer att sälja slut tror jag så skynda!=)Vet att vi har andra lika plagg så smaken är lite lika;)

    Ditten: Tack tjejen! Ja kika på den och prova, men jag tror du faller;)

    Mia: Tack vännen=) Ja färgen är nog en bra färg till vi som är blondies;D

    Chatarina: Ja det finns så mycket fint hela tiden=)

    Camilla: Förstår att du med gillar den=)

    Kram alla!
    Adela

    SvaraRadera
  11. Visst är den underbar. Jag köpte i samma färg och skulle vilja använda den varje dag:) Bra tips med Chrysalisen, det måste jag testa:)
    Kram

    SvaraRadera
  12. Underbart snygg topp från underbara Odd molly!
    Den färgen är kanon fin & du passar i den färgen. Ha en fin kväll

    SvaraRadera
  13. Ohh vilken fin färg det var i "verkligheten"! har inte alls tänkt på denna två gånger men ser nu att det är en riktigt underbaring. Kram!

    SvaraRadera
  14. Åhh så fin den är och jag förstår att den har en given plats i din garderob. Blir jättenyfiken på kombon med Chrysalisen i dark powder. Jag har själv funderat på blusen och jag har chrysalisen i dark powder :)

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  15. ojojoj vad mycket fina kläder du visar, du passar sååå fint i allt, som gjort för dig. Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  16. Vilken snygg blus, passar dig utmärkt. Har inte sett den på någon förrän nu, det blir nog att tänka på till nästa lön!

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  17. Den är HELT underbar ! Färgen är bara SÅ jäkla snygg ! Jag testade denna nu i veckan, men jag såg ut att ha Ö- kupa & vara i 9 månaden, så modellen var inte alls smickrande på mej ;-)
    Tur att 327:an finns i samma underbara färg ;-)

    ♥ Åsa

    SvaraRadera
  18. Ljuvlig blus i ljuvlig färg! Tyvärr ser jag ut som ett tält utan pinnar i den modellen;) Har gett upp! Ska bli kul att se den på dig. Kram!

    SvaraRadera
  19. Lovely lovely lovely ♥

    Kramar till dig vännen

    SvaraRadera
  20. Förstår att du är kär vännen :) Du kommer bli kalasfin i den, det behöver vi itne vara oroliga för ;-) Måste ta mig till smultrongården nästa gång jag kommer hem till Örebro. Har en känsla av att jag får ta med mig stora plånboken ;-) Ja, den är för övrigt tom just nu = inköpsstopp. Aja, det är väl snart lön igen? ;-) kram

    SvaraRadera
  21. Härlig färg på härlig blus! Här lyser också höstsolen, men själv har jag fått en släng av magsjuka så jag får nog hålla mig inomhus fastän man blir sugen på en tur till skogen för pysselmaterialsproviantering!

    SvaraRadera
  22. åhh .. jag vill ha hela din garderob. Älskar din nya tunika. Så himla fin :)

    ett toppen köp

    Kramar Malin

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails