HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 11 september 2010

Målar vitt, vitt....& lite minnen=)

Hello i lördagen!

Ett snabbt inlägg från mig då mitt mobila modem har kraschat och jag får sitta still med ett annat befintligt;) Typiskt på helgen men så är det...ska iväg och jobba kväll på P nu och det får bli utan er=) Men en hälsning från mig så länge;)

Målar idag och ni får bara se en sneakpeak än, då den inte är klar! Men fin blir den=) Några "förebilder" här med, det är ju alltid kul eller hur? Helt färdigt resultat kommer med! Tycker gamla pigtittare är såååå fina och passar in i en skön blandning av fransk lantstil och lite nytt.
Ska målas ytterligare en gång och shabbas sen;)
Brun innan och lite slipad här så ni vet hur den såg ut!
Måste visa er de här söta skorna som både stora och lilla A har trippat runt i! Härlig modell och coola för att ha 18 år på nacken eller hur? Finns i mitt gamla vita skåp nu med allehanda minnen...Kul att ha tycker jag! I bakgrunden på fotot är herrarna på en underbar semester i Mellbystrand med oss när de var ca 7 och 9 år....;)
Ett annat fotominne...lilla A rattar pappas båt...inte så gammal här=) Sammanbiten min....;)
En stolt flygare, stora A här, faktiskt i en känd flygares plan vid namn Jurgis Kairys som vi fick träffa vid en flygdag med uppvisningar för många år sen. Den mannen gör de mest hisnande uppvisningar högt uppe i det blå!=) Den här bilden hamnade såklart i lokalpressen=)
Och sist....minnen....pappas brev (som är död sen 10 år tillbaka) till min mamma när han åkte över hela världen på sina fartyg som den sjöman han var=) Har sparat dom i en ram med olika frimärken från olika världsdelar=)

Dags att jobba!=)

KRAM
Adela

6 kommentarer:

 1. Ser ju ut att bli superfint!!

  SvaraRadera
 2. Den kommer att bli superfin din pigtittare!!!!!Tråkigt med modemet inte skoj.Ha en härlig dag sötis Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga minnen du visar upp!!!

  Ha en go kväll vännen,,,

  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Ohhh vad roligt med ett minnes skåp! En riktigt bra idé och den skall jag nog sno rakt av sedan när jag väl kommer till ro och "bygger bo" saknar att kunna fixa och pula :( Pjucksen är supercoola!! Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad fint med breven. Vilket härligt minne att njuta av varje dag.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. WoW!
  Vad duktig du är på att ta vara alla minnen! Skall själv försöka tänka på det! mina ligger bara på hög!!!!? och glöms bort...
  Har du möjlighet att lägga in lite mera bilder och beskrivningar på dina mossprojekt?Blir själv sugen på att försöka pyssla lite och få höstvackert på trappen.
  MVH Helen P.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails