HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 16 september 2010

Mysstrumpor och svarta Mollyspetsar

Hej underbaringar=)

Oj vad mina kvällar rusar iväg! Ikväll har jag sprungit en runda må ni tro…har ju varit en latmask sen min sträckning men nu SKA det bli annat av! Slår in en massa paket här…snart jul ni vet!....Nej, jag skojar, här är det Traderainslagning;) Har sålt en hel del igen, det bådar gott inför några andra sötsaker jag vill ha istället.

Här är mina godingar, cremefärgade stickade strumpor från förra höstens kollektion på Kappahl. Ljuvligt sköna och snygga bara som en prydnad på krokarna. Hittar ni liknande så köp! Jättesköna;)

Min dagens ligger här på min fotpall och den åkte av innan kameran kom fram, men ni vet ju mina bad hairdays med…ska stå ut än några dagar!;D Men man kan ju presentera en dagens så här med. Odd Mollys fina Dolce skirt i almost black och Suiteheart minigown I dark powder tillsammans med en beige stickad tröja. Gillar att kombinera det tunna tyget med spetsen till grov tröja och stövlar för höstfeeling=)

Nu ska jag fortsätta med mina paket. I morgon ska jag visa er något jag har flera av=) En del samlar på fina viner och annat. Jag har en liten ”samling” av något annat;)
En av mina Mollyfavoriter!
Fint med svart spets;)
Det är detaljerna som gör det....DET har Odd Molly fattat!=)
Sov gott
Kram
Adela

6 kommentarer:

  1. Jag köpte också de fina vita sockarna från Kappahl förra hösten. Superfina! Många tror att det är OM bara för att jag brukar ha mest såna kläder men icke, här är det budget :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ååååå vad mycket fint.1000 tck gulliga du i dag kom mitt paket bara så snyggt......Jag gillar det du visar vill ha vita lång sockor men har inte hittat några!!!!!!Tiden går j bara så fort.ha det gott sov gott och dröm sött rara du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Fina saker som vanligt! Dolce skirten i almost black har jag ångrat många gånger att jag inte köpte! Tack för din kommentar förresten! Jävla fegisar som tror att dom kan gömma sig bakom anonymitet för att slänga skit på en! Kram!

    SvaraRadera
  4. Snygga kläder och strumpor, och tack för tipset om fin silke och grova stickade plagg. Jag ser jättemycket fram emot paket på måndag, tack snälla igen.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Underbara bilder som vanligt!
    Jag håller stenkoll, jag lovar! Är det vilken färg som eller någon speciell?
    KRAM!

    SvaraRadera
  6. JAg älskar raggisarna. JAg ska lära mig sticka långa fina raggisar i höst, det är mitt mål just nu!
    KRAM

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails