HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 26 september 2010

Söndagsbilden i fabriken & Inspiration från Baazar

Hello friends i söndagskylan, var tog den sköna värmen vägen?=)



Har fikat nybakade frallor här efter sista trädgårdsfixet ute i kylan…brrrr, igår var det ljummet idag är det iskallt. Här kommer det mååånga bilder, men det finns så mycket fint att visa;) för er som är intresserade av inredning!

Var på en miniutflykt igår till mysiga Baazar! Har ni inte varit där så måste ni åka! För oss som bor i Småland och i närheten är ju det lilla Sävsjö station som gäller men numer finns det även i Barkarby i Stockholm vid det stora IKEA huset. Sååå mysigt och sååå mycket fint! Väl värt ett besök, helst med en stor plånbok!=) Fika finns och hela miljön är så mysig. Det går inte att förmedla känslan med dessa bilder bara, som man får när man stiger in där. Kina möter Skandinavien i en skön blandning! Det luktar Kina (som jag tror det luktar där ha ha …), orient, spänning, tända ljus, kaffe och färger! Mums, jag skulle kunna shoppa mycket om man hade kunnat;) Som TUR är finns det en webshop med! Kika in=)



Så min huvudbild i dag är också mitt bidrag till Inspirationsfabrikens söndagsbild! Helt underbara små kinastövlar, de är så söta så man vill äta upp dom;) Jag tycker de gör sig så bra på min bricka som känns lite orientalisk med tillsammans med fattigmanssilvret. Visst är de fina?
Den här mannen möter du på väg ner i källaren...;) 
Min utflykt gick till ett ställe till…ni får se bilder ikväll…om ni minns så har jag en annan passion också?=)

Ha en fin söndag!

Kram

Adela

12 kommentarer:

  1. O, vad jag blir sugen på att besöka Bazar. Har aldrig varit där fast jag bara har 5 mil dit.
    Ha det så gott!
    Märta

    SvaraRadera
  2. Ser underbart ut!Önskar jag bodde i närheten. Kram

    SvaraRadera
  3. ja dem har fina saker dem :) fast den där kudden "glammkudde" har jag likadann och den köpte jag på netto för 3 år sen 20 kr styck :P


    Pssst.. Dragit igång en tävling på min blogg välkommen att delta :)

    Kramar Malin

    SvaraRadera
  4. Ja jösses vad bilder du bjuder på idag. Du var flitig med kameran på fina Baazar. Javisst är det fint i det gamla stationshuset;).

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  5. Ohhh så mycket fina bilder, så mycket inspiration...härligt!! Underbar klänning i förra inlägget, gud så fin. De söta strumporna från Gina Tricot har jag också :-)) de är så fina med sina svarta band på. Ha en toppenkväll. Kramis Paula

    SvaraRadera
  6. Tack för fina bilder och massor av inspiration. Ha en mysig höstkväll.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Massa härliga bilder! :) Verkar vara ett ställe som man kan gå runt och kolla läääänge. :)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jisses vilka härliga bilder från ett himla härligt ställe.Dit skulle jag villa åka och strosa runt lääääänge.Ha det gottis rara du kram Rita ♥

    SvaraRadera
  9. Åhh vilken fin blogg du har, här hittade jag mycket att kika på:) //Camilla

    SvaraRadera
  10. Hej Gumman!

    Ja, visst blir man sugen bara man kommer in där. Men sådana kinesiska barnstövlar köpte jag i Kina för en spottstyver. Vi får ta en tur framöver..........utan punka ........o bortsprugna hundar o utan......feminina karlar! Haha!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails