HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 19 september 2010

Underklänningar i spets & tyll

Hej vänner i valkvällen!

Antar att de flesta valvakar lite ikväll? Det gör vi här med på P när tiden tillåter;) Jag rymde iväg en stund innan och tillhörde inte kategorin "rösta i snygga Mollysar" som jag ser att många andra fina bloggerskor har gjort, utan här skedde det i uniform;D Det gick det med...;)

Dagen började som jag vill att alla dagar skulle göra, vilket ju tyvärr inte fungerar=) Sovmorgon, upp och direkt ut i 5 km spåret, hem och långfrukost! Perfekt start på dagen och nu är jag nöjd när jag kommit igång igen med spring i benen=) Passade på att plocka lite lingonris med som ska bli någon krans.

Här kommer lite bilder och en "galen samling" kan man tycka, på något av de bästa plagg jag vet - underklänningar! I olika färger, material och modeller. Superbra plagg under det mesta...detta är bara några av mina modeller, mina Chrysalis t ex har ni ju sett många gånger. När jag säger att det finns en diger hög till är det nog en och annan som har lust att skicka någon som har med sig tvångströjan och plockar med mig;D Men såååå illa är det inte...många är fyndade på REA! Det är så man ska handla...köp sommarplag på vintern och tvärtom...det gör jag ofta!
Rosa tyll från CREAM - fyndad i januari;)
Rosa dröm från VILA
Svart tyll från CREAM - fyndad på vinterrea
Melmelli - rea och utförsäljning;)
Dröm från CREAM - till ordinarie pris faktiskt, men sååå mycket använd!
Min drömklänning från Odd Molly - sommarrea halva priset;) Funkar som underklänning med tycker jag.

Dags att göra det sista här på P; sen är det mer paketinslagning på Traderapaket hemma. Försäljningen har resulterat i ett nice klick för mig;), vad får ni undra över lite=)

Kram alla!


Adela

7 kommentarer:

  1. Denna rosa dröm från vila gillar jag! Perfekt som underlinne/klänning under Odd mollys kortare blusar. Älskar lager på lager:)
    Ha en fin kväll!
    kram CC

    SvaraRadera
  2. Jag skrattar litet nu, för Cream underklänningen i tyll köpte jag precis i grått till fullt pris, medan jag köpte den vita (som du köpte till fullt pris) till halva priset på sommarrean. Precis tvärtom alltså :)

    Du har en väldigt fräsch och inspirerande blogg tycker jag!

    Ha en trevlig valkväll!

    SvaraRadera
  3. Ååååå vilket härligt inlägg .med bara massa lovely underklänningar .Bara så himla snygga.Ha en skön kväll och en go start på veckan gulliga du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Superfina underklänningar, lite av en passion hos mig också mer som samlarobjekt än att använda dock. Men får ta mig i kragen...
    Alltid underbara bilder på din blogg, vad har du för kamera?

    SvaraRadera
  5. Helt underbara underklänningar. Måste få tipsa om en sida där man kan köpa så fina kläder och bl a underklänningar från Cream. Du kanske redan känner till den men då kanske det finns någon annan av dina fans som blir glad.

    Ha en fortsatt bra vecka!

    Annica

    SvaraRadera
  6. Tack alla fina för era hälsningar! Skönt att höra att fler än jag samlar=)
    Min kamera är en digital (än så länge i väntan på systemkameran;D )
    en CANON IXUS 120 15 som tar fantastikt bra bilder men jag bildbehandlar en del med i Photo Shop.

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  7. Hej Adela,

    Kul att du har hittat till mig :)

    Lämnar ett litet avtryck efter mig så du vet att jag hittat hit också.

    Nu ska jag kika runt på din fina sida.

    Kram Fia

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails