HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 25 september 2010

WiiiiigWaaaaam lördag!

 Hej underbaringar!

Har ni en bra lördag? Det har jag=) Blev ett litet bloggstopp här på nån dag, beroende på mycket kul grejer! Dagen igår var fabolous=) Startade med löprunda i ljummet solhöstväder följt av frukost. Snabbt vidare till min frisör för att barra av mig;); så skönt! Sen bar det av till en större grannstad för att träffa en härlig vän, fika, mat, shopping, kika runt i alla tänkbara roliga butiker...en dag alldeles för oss själva, lovely!

Hemfärden var desto otäckare när det sent igår kväll började åska och himlen öppnade sig. Men minimal sikt hem körde jag som TUR var lugnt för man såg knappt handen framför sig i spöregnet och plötsligt dök en very big älg upp rakt framför min bil! Jag kan säga att det var en hemsk upplevelse som gjorde mig skakig resten av kvällen. Hade jag inte hållt ca 70 som jag gjorde på en väg där man får köra betydligt snabbare, och lyckats panikbromsa som jag gjorde och styrde undan, så hade det gått illa. Jag höll ändå på att hamna i diket och måste lämna in bilen nu för något hände med mina bromsar när jag gjorde denna manöver...en jättegiganstisk älgrumpa var allt jag såg och meterlånga ben, kändes det som i alla fall. Till saken hör att jag har en modell sportbil så man sitter redan lågt i den. Någon sa någon gång att vilt inte rör på sig när det regnar kraftigt...den myten går jag inte på igen. Tack och lov gick det bra...älgen kom undan utan en skråma.
I alla fall har jag varit på en mysig utflykt idag, som jag tänkte visa bilder från senare! Dagens var denna darling, Odd Mollys WigWam. Underbar klänning i fantastiska färger och broderier. Under har jag en modell äldre underklänning från Cream och strumpor från Gina Tricot, här med svarta stövlar till;)
Strumporna är jättefina för sina 79:- som ett alternativ till Mollys dyrgripar.
För lite coolare stil, lite partylook fyndade jag dessa stövletter i kalasfin färg på HM för 199:-! Underbart stort fint HM som har nyöppnat i Jkpg (Sannibus stad) mitt i stan=) Vi lantisar får en känsla av att vi är i storstan när vi glider in där;D
Återkommer med min utflykt i bilder m m och vi får se var kvällen spenderas! Ska egentligen jobba men buset verkar ha tagit semester och då blir det middag ute med vännerna;)
Ha en mysig lördagkväll!

Kram


Adela

18 kommentarer:

  1. Usch läskigt med älgen. Olyckan kan vara framme när man minst anar det men tur att du inte hade så hög hastighet.
    Otroligt vacker är du i din Wigwam! :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Oj, vilken tur det gick bra! Du är vacker som en ros i din Wigwam. Strumptipset sparar jag:)
    Ha en fin kväll, kram!

    SvaraRadera
  3. Wow, vad snygg du är!!! Jag blir bara mer och mer sugen på en Wigwam i chalk OCKSÅ, men nu måste jag hia mig (som vi smålänningar säger :o)). Vilken tur att det gick såpass bra trots allt igår. Det där är min stora skräck och jag vet ju hur mycket älg det finns (fanns?) i alla fall i mina trakter i Småland, så kör försiktigt! Ha en mysig lördagkväll! Kramar från mig

    SvaraRadera
  4. Jösses, vilken tur att allt gick bra!! Du är verkligen toppenfin i din wigwam, den är så grymt fin! :)
    kram

    SvaraRadera
  5. MEN Hua vad läskigt! Vilken tur att allt gick bra, blir skakig bara av att läsa om det hela, fy! Ibland har man allt änglavakt!
    Och vad jättefin du är i den klänningen, både färgen och modellen är som klippt och skuren för dig.

    Ha en underbar kväll!

    Kramis, Mia! :-)

    SvaraRadera
  6. Vad läskigt med älgen.Ja vilken tur att allting gick bra.Vilken kanonläcker klännin.Passar dej perfekt.Kanonsnygga strumpor.Härliga stövletter dom passade kanon.ja du är skitsnygg.Ha nu en kanonkväll sötis Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  7. Tur att allting gick bra! Du är verkligen jättefin i Wigwamen och strumporna.
    Ha en skön kväll,

    SvaraRadera
  8. Hej! Otäckt med älgen, men tur att allt gick bra!! Jättefin är du!! Jag måste kolla in strumporna, dom ser superfina ut! Det bästa med bloggar är att man får så bra tips ..
    Kram och ha en bra kväll

    SvaraRadera
  9. Vilken otäck upplevelse med älgen! Tur att du höll farten och var uppmärksam. Ibland har man ju dagar när man har bråttom eller tänker på annat.

    Jättefint med wigwamen i den färgen på dig!

    Njut av kvällen!

    Kram från V

    SvaraRadera
  10. Hej Vännen!
    Huha tur att det gick bra! Inte roligt att krocka med en ÄLG inte.
    Ja denna klänning var ju hur fin som helst på dig;) Mm...du blir man ju lite sugen på en sådan själv:) Är den normal i storl? (Jag är en etta)
    Kram från Bettan

    SvaraRadera
  11. OJ vad fin du är idag! Älskar allt du har på dig från topp till tå :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  12. Du är vacker som en dag min vän!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  13. Fy vad läskigt med älgen! Vad skönt att det gick bra för dig.

    Den där Wigwamen gäckar mig. Du är så snygg i din. Jag hade bestämt mig för att det inte var en modell för mig och så såg jag den svarta och ville ha. Såg den sedan irl och ångrade mig. Varje gång jag ser den hos alla bloggare så blir jag osäker igen. Den är så snygg på er alla. Då vill jag ha igen. När jag velat färdigt är den väl slut :)

    Tack för din värdefulla kommentar hos mig i dag. Jag är så glad för allt stöd jag får.

    Kramar!

    SvaraRadera
  14. Du sötaste Molly-tjejen där,

    Det är livsfarligt för mig att besöka Din blogg, för det har slutat varje gång med en nätbeställning av en av de här 'ljuvingarna till plagg' som jag skulle behöva gå i terapi.... alltså för att slippa dregla över dem.

    Men nu har jag även blivit kär i ett annat märke (som Du såklart har känt till långt innan mig ;)....) Hunky Dory.

    Oj oj oj, den mixen är inte att leka med Hunky & Molly.

    Jag har en kollega som fullständigt matar och underhåller mitt habegör när det gäller dessa kläd-kreationer, och varje dag finns det något nytt att bli grön över.

    Men idag får jag vara nöjd med min föga upphetsande 'häckasax' som är min senaste investering.... och kostade typ en tredjedel av min senaste Mollyskapelse....

    Din blogg är in i minsta detalj en OM bakelse, och Dina kommentarer hos mig förmedlar också mycket vaniljsmak!

    Agneta

    SvaraRadera
  15. Tur att du missade älgen!
    Du är jätte fin i wigwamen, jag ska prova som en tok på träffen i gbg!!!

    SvaraRadera
  16. Oj vad du är söt i din Wigwam! Jag hade redan bestämmt mig, att det blir ingen Wigwam från höst/vinter kollektion, men nu... Jag tror att jag kan inte låta bli. Den är ju supersnygg, och du är snyggaste i den! Och strummporna är härliga också, tack för tipsen! Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  17. ÅH, käraste vän! Vilken hemskt upplevelse och vilken tur i oturen du hade!!! Man får sig en tankeställare när sådana saker inträffar.
    Du är bedövande vacker i din fina (strykta) Wigwam!! Har en sådan på väg till mig....den är ju så fin!! Ha en fortsatt fin dag och ta hand om dig!!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  18. PUH! Vilken tur du hade, de är för jäkla otäcka de där djuren, har själv smällt med en så jag vet...Vad fin du är i din Wigwam, har själv en likadan o det känns som om den kommer bli en favorit framöver. Färgen är lovely.
    KRAM

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails