HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 14 oktober 2010

HIMLA (fint) & lite allvar

Hej vänner!

Oj vad några sköna semesterdagar går fort! Lite kvar förstås men ikväll fick jag jobba lite;) Älskar att gå hemma och fixa med lite av varje. Har hunnit med både det ena och andra och haft kul. I morgon återstår mer målning och annat fix.

Kikade in på Himlas sida och såg delar av deras höstkollektion. Mycket fint som de alltid har och jag tycker det är helt underbart att se många företag som verkligen lägger ner tid och pengar på sina produktbilder och kataloger. Här har de varit i det magiska Jukkasjärvi, som ligger vid Torneälven, 20 mil norr om Polcirkeln. Detta magnifika Ishotell invigs i mitten av december varje år är täckt av upp till en meter is som under större delen av året utgör älven. Visst är det härliga inspirationsbilder i den miljön?=) Jag skulle verkligen vilja åka dit och dricka varm glögg under en fäll;)
Har som ni kanske märkt kopplat på min kommentarsgranskare som är en smart sak i Blogger. Har blivit drabbad, som många andra härliga bloggerskor av trista kommentarer under en tid och annat trist runtomkring, som gör att jag läser mina kommentarer innan nu.
För följande gäller:
När jag startade min blogg för på snart dagen exakt 8 månader sen, så var syftet att skriva och visa foton på det jag gillar och tycker om att skriva om. Mina tankar, inspiration, funderingar och tips! Tycker det är jättekul att kunna inspirera och älskar själv att få ta del av andra bloggars inspiration, fina foton och bra tips, alltifrån shoppingtips till annat intressant. Jag vill inte att min blogg ska vara en gnällblogg och föremål för smutskastning och annat. Jag tar så mycket avstånd från sånt dåligt beteende som jag bara kan. OM man inte gillar innehållet här, så är det ju väldigt enkelt för de som kommenterar och då alltid förstås - anonymt - att INTE läsa bloggen, enkelt eller hur? Så fortsättningsvis så slipper vi alla det här, min blogg ska vara en inspirationskälla och något kul och uppiggande att läsa, ingen pajkastning. Vill andra hålla på med den nivån så varsegod, men inte här!

Nu lämnar jag ämnet bakom mig och ser fram emot många roliga inlägg och härliga kommentarer från er sötaste läsare!=)

Önskar er en mysig kväll och vi ses i morgon=)

KRAM

Adela

13 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder! Nästan så jag längtar efter lite vinter, men bara nästan;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder!! Himla gör mycket fint, tänk om man haft obegränsad tillgång till pengar då jäklar i hoppet vad jag hade köpt inredningsprylar. :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka nderbara bilder du bjuder på idag.Vad härlig med lite varm go glögg och en stor tjock pläd !!!!!Ååååå vad härligt.Har mailat dej idag.Önskar dej en skön kväll goa du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Håller med ditt inlägg, trist med tråkiga negativa kommentarer. Jag har din vackra blogg som inspirationskälla!
    Må så gott o ha en skön helg!

    SvaraRadera
  5. Hej! Tråkigt att du blivit drabbad av sånt !! Du som är så supertrevlig!! Fortsätt skriva och visa dina fina bilder för alla oss som tycker jättemycket om din blogg!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Åååh, älskar bilder från Himla!!! Har sett dem innan och blev lika kär i dem då som nu :)

    Blir så frustrerad och irriterad på folk som lägger tid och energi på att skriva trista kommentarer på bloggar, vad driver folk till det, det måste ju vara avundsjuka för att de inte själva kan skriva en intressant blogg... Vad får man ut av att såra andra männsikor??

    Hoppas det är slut på tråkiga kommentarer nu!

    Ta hand om dig

    Många kramar Bella

    SvaraRadera
  7. Åh, jag har varit så pigg på att flyga dit & sova över, men vad jag förstått är det hiskeligt dyrt... Hm... kanske skulle sluta att shoppa en månad... då hade jag säkert haft slantarna ;-)
    Men det är supervackert !

    Nämen.... att folk bara ORKAR hålla på med sånt tramseri ! Tänk så mycket energi det tar ! Å vad vinner man på det ? Blä.... det är säkert såna ensamma, bittra småfolk som lever under stenar i skogen. Nada liv alltså :-)

    Nä, go & Gla´ska man va ♥

    SvaraRadera
  8. Jättefina bilder i dag med. Trist att du får tråkiga kommentarer, jag fattar bara inte hur folk orkar. Du ska veta att du alltid inspirerar och skriver goda inlägg.
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Vilka härliga bilder ni tog i löven! Och bilderna från Himla är ju så läckra!
    Ha en mysig kväll!

    SvaraRadera
  10. Genialiskt att ta reklambilder där! Underbara bilder. Is kan vara så vackert.
    Kramar!

    SvaraRadera
  11. Tack alla fina vänner för hälsningar! Visst är Ishotellet underbart fint!

    Håller med er, att när personer håller på så här tyder bara på avundsjuka och att inte kunna skapa något eget intressant, lättare då för dom att terra andra med sitt eget missnöje över sitt egna liv...

    Kram alla!
    Adela

    SvaraRadera
  12. Helt rätt att ta bort vissa kommentarer!
    Visst är ishotellet fint! Var där andra året de hade öppet (1993 tror jag det var). Det var jättefint då också men absolut inte lika spektakulärt som det är nu.

    Ha en riktigt bra helg!

    SvaraRadera
  13. Tack Elizabeth med! Kan tänka mig att hotellet var mysigt, men det har väl utökats kan jag tro som allt gör. Ha en fin helg!=)
    Kram
    Adela

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails