HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 31 oktober 2010

Middagsdukning

Hallå alla underbara läsare!

Trött brutta här som softar i soffan ikväll och ska titta på en bra film;) Så jätteskönt, jag har varit ledig en HEL helg borträknat fredagkvällen. Har inget emot att jobba helger men visst är ledigheten skön!

Tänkte kika in och visa er vårt middagsbord från igår. Lite stramt med tanke på att vi vistades i ett väldigt fint hus med maskulin stil och det lite romantiska som jag gärna följer, får väl i så fall vara de vita blommorna;) Nöjda med det i alla fall och kanske kan det inspirera någon till att höstduka=) På det avlånga smala stålfärgade fatet från en Dukabutik brukar jag göra jularrangemang ibland med avklippta vita hyacinter, andra vita juliga blommor, några enriskvistar, kulor i fattigmanssilver och inplastade polkagriskäppar=)

Nu gjorde jag lite enklare, stramare med vita  gladiolus, gerbera, germeni och mörklilasvarta pinnar som matchade de mörka granatäpplena. Många värmeljuskoppar såklart och svartgrå kraftiga nästan som tygservetter med mina grå Mateustallrikar. Låga arrangemang tycker jag är enklare att ha då man lättare ser sina gäster och inte behöver kika mellan höga vaser;) Ja, en ganska simpel och enkel dukning men oftast är det de som blir bäst;)

Nehepp vänner, dags att inta soffan igen! Det kanske stämmer som min son sa....att jag inte är 20 längre!?!=)

Kram och ha en fin kväll!

Adela

11 kommentarer:

 1. Vilket bord, så snyggt och inbjudande =)

  K R a M // T i n a

  SvaraRadera
 2. Fin dukning Adela. Du kan du!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Så enkel & snygg dukning!I LIKE ja..du kan du;)
  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 4. Otroligt skitsnygg dukning! Du kan det där! Håller med om att det är ganska trevligt att se personen på andra sidan bordet....Kram

  SvaraRadera
 5. Å, superfint och inspirerande!

  SvaraRadera
 6. Superfin dukning! Blommorna är jättevackra sådär.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Otroligt snyggt! Stilrent och ändå spännande med underbara detaljer! Me like! Kram!!!

  SvaraRadera
 8. TACK snälla vänner!=) Nu är GULD!!;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 9. Bara så snyggt ♥ ♥ ♥ Me like♥Kramizz

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig dukning!! Jag som är lite allergisk mot höga blomsterarrangemang på bord (som bara skymmer varandra) tycker att detta var en hur smart idé som helst. Att lägga blommorna ner. Supersmart! :-)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails