HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 2 oktober 2010

Varmt, skönt och färgglatt


God morgon lördag!


Fast det är en riktigt tidig lördag;) Hoppas ni hade en härlig fredagskväll , kanske var ni ute på nåt kul eller bara kikade på TV i soffan?=) Jag har hunnit läsa Lantliv och en norsk mysig inredningstidning som heter Bolig pluss, mellan jobben här. Tänkte visa er inredningsbilder från ett supermysigt norskt hus i lantlig stil senare i dag! Charmigt så det förslår;)

En natt med det mesta tänkbara här...en del saker i den här jobbvärlden som händer är så sorgliga, så man får andas djupt och försöka tänka bort verkligheten. Världen ute är hård och grym på många sätt...det jobbigaste är när det kommer in tjejer och killar i mina egna barns åldrar...det vänjer jag mig aldrig vid.
Något annat som är kul istället är att kika i vår övervakningskamera som sitter utanför, i natt har jag sett en katt på besök, en räv och ett rådjur...och vi finns ganska så i stan ändå=)
Ni håller väl med om att Odd Mollys stickade strumpor och armvärmare är fantastiska? Jag har ju inte visat er strumporna innan och igår kom mina ärmvärmare från Ajabaja. Jag blev glatt överraskad då jag helst ville ha de mörkgrå med den fina rosa/röda virkade kanten, men när jag beställde dem så var de slut. Tog de i militärgrönt istället men när paketet kom idag var de mörkgrå!=) Perfekt, Ajabaja måste ha packat fel med några grå som fanns kvar;) Det gjorde inte ett dugg.

Kan verkligen tipsa er om ni är sugen på stickade strumpor eller ärmvärmare att dessa är så snygga i verkligheten och sköna, inte stickiga som någon trodde! Ett annat tips är att kika runt i olika webshopar då det skiljer i priser hos olika, främst på strumporna!

Så varma och gosiga, inte alls stickiga som någon trodde;)

Ser att det har kommit flera nya följare till bloggen den sista tiden och det är verkligen jättekul! Ni är så välkomna att kika in här!
Ut och fånga dagen nu vänner och jag önskar er en skööööön dag!



Adela

12 kommentarer:

  1. Ja strumporna ser helt underbata ut! Jag har Lovely Knit i multi och det är ju samma färgställning och jag är helt förälskad i den!!! Finfint med armvärmarna! Tänk så bra det kan lösa sig:))
    Kram Berit

    SvaraRadera
  2. Vilken tur du hade med armvärmarna:) Jag håller med om att Odd Mollys strumpor är underbara, bara synd att det går hål på hälen så snabbt. (i alla fall på mina)Jag kanske borde satsa på armvärmare som leg värmare i stället? Ha en underbar dag goding!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tokigt kär i de där multi... har kämpat emot länge nu men det är möjligt att jag åker dit så det dänger nu i helgen.

    Önskar dig en fin helg!
    //Bina

    SvaraRadera
  4. Är så glad att jag har hittat din blogg. Den är fantastiskt inspirerande, blir glad varje gång jag tittar in!!

    SvaraRadera
  5. Jag stickar raggsockor på löpande band sen några veckor (hör hösten till tycker jag) och OJ........vad jag önskar att jag kunde sticka så vackra som du visar. Vilka färger och mönster!!!

    Hoppas att du också får en skön dag!
    /Heléne

    SvaraRadera
  6. Har nyss hittat till din blogg - den är verkligen inspirerande, gillar den härliga mixen av mode och inredning. Hälsningar Yvonne

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Livet är verkligen inte enkelt för många människor och som du skriver så blir man så sorgsen över allt man möter.
    Men trots det sorgliga i samhället så vilken underbar bild överst, den gav mig nästan lite adventstidslängtan och ja,jag älskar advent.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  8. Vad kul att ett felskick kan bli så bra. Jag gillar de militärgröna, de skulle passa bra hemma hos mig när jag skriver, då blir jag så kall om händerna :D

    Hoppas att du får en skön höstdag.
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Fint stickat idag. Me like!

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  10. Ååååå vad mycket fint du visar.Blir alltid lika glad att kika in till dej.Ha en härlig lördag kram Rita ♥

    SvaraRadera
  11. Tack alla raringar för era fina kommentarer! Jag blir jätteglad och särskilt kul är det att ni NYA som hittar hit lämnar hälsningar också!
    Hoppas ni alla får en skön lördagskväll!=)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  12. Hej! Vad roligt att du fick de gråa..dom är jättefina och blir sugen på att skaffa ett par :)
    Ha en mysig kväll

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails