HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 25 november 2010

En ny förälskelse...eller en ut och en in - eller jag älskar Tradera!

En försäljning via Bloggen av en Molly resulterarde i en ny sak!
Denna fina tunika till ett FYNDPRIS på Tradera! Köp nu är en bra knapp=) En underbar tunika som jag såg i en butik, men tyckte den var ganska dyr men jag förälskade mig ;) När den dök upp på Tradera till ett mycket bra pris så var det inget att tveka på;)

Som det dryftats mycket om i Bloggvärlden så är det av största vikt att hålla sig till Odd Molly original! Alla ni som håller på med kopior, lägg ner säger jag med. Om vi alla håller oss till original så har vi ett fenomenalt andrahandsvärde i plaggen och kan sälja det vi inte längre använder lika mycket och oftast få nästan lika mycket som vi gav från början. På så sätt kan vi köpa ett annat plagg istället. Så fungerar det...alla ni som undrar och får ont i magen å våra vägnar när vi shoppar en Molly då och då=)

Jag själv tillhör kategorin som säljer det jag inte längre använder och får på så sätt "nya pengar" till annat;) Enkelt, bra och kul! Jag har ingen guldgruva att ösa ur utan anstränger mig och lägger ut det mesta till försäljning. Både mina och barnens urväxta kläder. Ofta handlar det om ORK att göra det...och har man inte den så får man lite "skylla sig själv";)
Så jag tipsar igen! Tradera är grejen!=)
Jag är glad över den här och en annan är glad över min Mollyblus som flyttade=)

Kram alla!

Adela

9 kommentarer:

 1. Den där tunikan var verkigen snygg. Du, jag hyllar också tradera, har precis haft lite molly tröjor ute till försäljning, (men visst går det åt mycket tid) på så sätt fick jag råd till en ny :)). Kopior visst jag inte ens att det fanns på odd molly? Är det sant, usch var kommer de ifrån?

  SvaraRadera
 2. Den var helt underbar! Och ja, du har helt rätt angående kopier, det förstör hela marknaden!
  Njut av din vackra Odd Molly!!!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Gud vad snygg den var! Håller med dig, det är bara orken just nu för mig som stoppar mig att sälja på Tradera! Har köpt och sålt ett antal bilar på Blocket, ska lägga ut annonser imorgon em på Tradera har en del hyllvärmare i garderoben!
  Härliga snöiga kramar

  SvaraRadera
 4. Vad fin tunika du hittat! Jag är så dålig på att fynda kläder åt mig själv! Åt barnena brukar jag fynda!

  SvaraRadera
 5. Bra idé och den är jättefin.
  Jag visste faktiskt inte att det fanns kopior i omlopp.

  SvaraRadera
 6. Visst är Tradera underbart, men nu tycker jag det är lite trögt tyvärr, men julklapparna blir nog prioriterade.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Håller med fullständigt! Har också bra rotation i garderoben, används det inte ska det väck! Du kommer att bli skitsnygg i Reedyn:) Kram

  SvaraRadera
 8. Den är verkligen supersnygg! Har Weedyn så jag känner att de är lite för lika för att jkag ska motiver min plånbok. Får spana tradera så länge.
  Hade span på en men någon annan hann före... : )
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja, den är supersnygg..den kommer att passa dig fint!! Du kör med samma taktik som mig :) tradera!!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails