HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 22 november 2010

Julkänsla i butiken


Ett snöigt heeeeej i kvällen!=)

Rena julaftonsstämningen ute! Snön vräker ner och det är skönt att vara inne;)
Här har det varit köttbullstillverkning för middagen och nu blir det lite målning till innan sängen...ikväll är en trött kväll då min feber verkar kommit tillbaka. Hoppas bara det är en topp i kväll;)

Tänkte visa er några av alla bilder som knäpptes när vi julfixade hos Zanslösa Ting! Vi "dukade" upp för fotande men M i butiken gör ju julfint igen nu till advent. Mysiga bilder eller hur? Härlig miljö med den fina öppna spisen, som är en sån mysig sak man kan ha när man inte har en "på riktigt"! Fantastisk sak säger jag, som sprider värme och myyyys på hög nivå! Den skulle gärna få flytta in här=) Den svarta lilla soffan är jag sååååå svag för, den är urfin! Ni måste kika in och se de fina små möblerna och även alla inredningsprylar, underbara påslakan, textiler, julsaker, smycken och mycket annat! Tycker att julkänslan infann sig i bilden eller hur?  Tack M för att jag fick härja ganska fritt!;)
 Vill ni förlora förståndet? I alla fall för en stund?;) Köp då Lev Vackert så garanterar jag att ni gör det! Så mycket inspiration för 399:- Perfekt julklapp till alla inredningstokiga!
Muggarna är ljuvliga! Som gjorda för glögg, kaffe, varm choklad...
Underbart fina smycken från Vintage by Fé;)

Snart blir det julklappskväll i butiken med rabatter och annat mys så ni kan passa på att shoppa julklappar! Jag återkommer med datum!

Ha en fortsatt skön kväll;)
KRAM

7 kommentarer:

  1. Vad snyggt du fixat och donat. När kommer du till mig och stylar?;) Jag har tyvärr ingen gnista alls så långt, men det kanske kommer med lite ljusstakar.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder!! Den boken ska jag absolut önska mig av "tomten"....

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka mysiga bilder..och jag ser ju en sådan där bricka som jag vill ha :)
    Kramar

    SvaraRadera
  4. det blev några riktigt snygga bilder. Gillar det svarta mot allt juligt istället för att det är vita möbler

    Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Vad mycket fina saker! Muggarna med hjärtan på skulle jag kunna tänka mig. Urmysigt med granriset också, känner nästan lukten av det;) Kram

    SvaraRadera
  6. Supermysigt! Vad kommer de fina muggarna ifrån? Ocj silverbrickan till att ha ljusen på? Eftersom jag bor alldeles för långt ifrån butiken så kanske jag kan finna det någonannan stans?!

    SvaraRadera
  7. Vilken ljuvlig butik..ohhh så fin..
    Du, fråga om dom är intresserade att ta in min bok i butiken !!! ?? Jag har ju ett fint Julkapitel i boken, och boken varvas med recept o inredning !! Visa dom bokbloggen så ser dom..
    www.bokenlantligcharm.blogspot.com
    Kraaam Anette

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails