HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 8 november 2010

Märta!

 Goodmorning!

Brrr..iskall natt eller hur, tur att man har värmeljus i massor. Hade min doftfavorit tänd hela kvällen igår, Baby Powder från Yankee Candle - doftar underbart!

Men har ni sett den här underbaringen?! Kommer att finnas i butik från 20 november. Märtakoftan från Ester Eleonora! Jag har ju sjalen innan med leopardmönstret och spetsarna och koftan i samma är ju kalassnygg! Ett tips i alla fall till er!
Sköt om er idag!

KRAM

9 kommentarer:

 1. Ja nu är det kallt.Tur det finns ljus så man kan värma sig och mysa inne.Yankee candle har mycketsom luktar gott.En klar favv o hos mej är clean cotton.Tack för ditt mail.Önskar dej en skön måndag rara du .Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Då får man hålla koll på när den jättefina koftan kommer in...TAcK för alla härliga tips!! Hm blir en hel del xtra inköp nu när jag börjat läsa din fina blogg ;-)
  Kram och ha en bra dag
  //Katarina

  SvaraRadera
 3. Ja burrrr! Mysiga kläder du visar från Ester Eleonora :) Jag tycker att de är så himla fina och är helt kär i min sjal från dem.

  http://minafinastesaker.blogspot.com/2010/10/en-dag-i-staden.html

  Ha en fin dag!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Snygg!
  Vad mysigt det verkar med Jul på Bazaar. :) Hoppas du hinner med båda ställena.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Lite skrämmande..... Du gillar Clean dofter... jag med.... å nu skriver du baby Powder.... Jisses... det är favoriten här hemma åxå ! har eldat på dom flesta av Yankee.... men Baby Powder är helt klart BÄST ! har tom en doftpåse med Baby Powder... i bilen. ( ingen "gran" utan själva doftpåen ) Funkar som en "gran"

  ♥Åsa

  SvaraRadera
 6. Ett av Sveriges mysigaste märken, helt klart!

  SvaraRadera
 7. Jättefint!!!
  vill så klart också ha

  SvaraRadera
 8. Är normalt ingen älskare av kläder med vild-djursmönster, men den där var ju skit-cool! Kanske blir en leopardkärring av mig med;) Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails