HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 27 november 2010

Skön adventshelg och mannen i mitt (musik) liv;)

Hello i lördagskvällen;)

Har ni en mysig kväll eller? Får ni till adventsstämningen?
Brrr...riktigt kallt...jag gick en långpromenad med vita vännerna idag men de trippade en del på tre ben i kylan;)

Jag har suttit här och kollat Svt play på Skavlan som jag missade igår! Tycker det är ett kanonbra program och alltid intressanta gäster.
Min stora "musikförälskelse" var ju med! Robbie Williams som nu återförenats med Take That. Tänk att få gå på en av deras konserter.....
Take That och Robbie Williams återförening är årets brittiska popbomb. Skivan är ute och till våren väntar dom en jätteturné. Take Thats nya album släpptes den 19 november! Här är låten de framförde igår...sååå bra!

"Vi hade ett gemensamt behov av varandra. Vi ville reda upp saker i det förflutna som formade oss som människor. Vi tillbringade vår uppväxt som bröder i en sorts dysfunktionell familj. Det var verkligen viktigt att för oss att försöka fixa den familjen, säger Robbie Williams. I hemlighet hade Williams och Barlow åstadkommit en av popmusikens mest häpnadsväckande försoningar. Det var enkelt. Vi är två vuxna människor som möttes och erkände vad vi gjort fel. Större delen av världen kan inte göra det, men vi lyckades på något sätt, säger Robbie Williams."

Gruppen berättar:
Samtidigt med det nya albumet gjorde Take That en närgången dokumentärfilm som följer arbetet med återföreningen. Känslan som förmedlas är att bandets medlemmar försöker åstadkomma något på ett personligt plan, kanske bevisa att de är mer än de gigantiska egon som framträder i pressens behandling av deras många skandalhistorier.
Vi var så vana vid att ljuga, för det är vad popstjärnor förväntas göra.

"Den här gången säger vi sanningen, det kanske är till vår nackdel, men det grundläggande här är förlåtelse, förståelse, frälsning. Dessutom kan vi kanske skapa stor musik, säger Robbie Williams."
Killen har verkligen fattat vad det handlar om! I hela livet menar jag...sanningen, sanningen, sanningen..........
Å jag är helt säker på att de kan skapa BIG music! Drömmen kvarstår ju att få se Mr Williams LIVE!=)


Han har DET den killen, en röst få förunnat, glimten i ögat, en stor portion humor, gör inte ont att titta på honom heller;) och han har gått igenom mycket i sitt liv och haft både drog- och alkoholproblem som han verkar ha kommit tillrätta med. Så trots stor framgång, pengar m m så tycker jag han verkar vara en klok man.


I morgon startar en ny UTLOTTNING här på
HOUSE of ADELA!

Vad får ni se då=)

Ha en riktigt mysig kväll nu...vi ska dricka lite glögg och bara ha det skönt;)

 

6 kommentarer:

 1. Vad fint du har pyntat och ordnat. Jo här har vi allt lite adventstämning.

  Vad roligt att du gillar Robbie, han har alltid varit min musikaliska hjälte. Efter så mycket bättre blir det Skavlan, så tack för tipset.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag älskar Dina superdupersinnliga inlägg i alla debatter. Fan vilken feeling Du har vännen!

  Love

  Agneta

  SvaraRadera
 3. Fulsnygg, skulle jag nog säga om Williams. Men han har en alldeles speciell glimt i ögat och en enorm dragningskraft som gör honom attraktiv (ja, sexig)!
  Spännande att se vad du hittat på!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för inspirationen med lingonkransen! Har aldrig gjort såna innan ;-) Kul med lite nytt pyssel.
  Trevlig första advent!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mmm för Robbie! My favourite!!! Såg honom på Ullevi sommaren 2006. En magisk kväll.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 6. Trots att jag i själ och hjärta är en hårdrocksbrud så gillar jag faktist Robbie Williams och äger en CD med honom:) Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails