HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 14 november 2010

Söndagsbilden i fabriken - auktionsfynd

Hello på er alla!

Söndag och dags för söndagsbilden i Fabriken såklart! Passar bra att visa upp nästa sak som är färdig hos Adela med nu! Ytterligare en auktionspigtittare till samlingen…;) Jag har en snart sjukligt dokumenterad svaghet för gamla pigtittare=) Nej, jag skojar såklart, men jag tycker de är så fina. Stora maffiga gamla saker, inga småfjuttar som fanns när jag växte upp. Ni ser resultatet här. Ett lager grundfärg och två lager matt vit och sen har jag shabbat den lite så blir den fin! Första fotot gjorde jag som antikt, för att förstärka känslan;)

Före och efter bilder är ju alltid kul så det får ni också här. En del tycker säkert den var finare som den var i brunt, men se det kommer inte på fråga här!;D Nu får den stanna på det gamla skåpet från Öland uppe på hallen ett tag, sen kanske den flyttar på sig framåt jul=) Det finns vilda planer på att förändra vardagsrummet en del till jul, men det hänger på om lite andra saker löser sig.

Och en "före"bild...


En lång skön söndag är snart över. Jag målar vidare ytterligare ett par saker och kollar Beck samtidigt;) Lilla A var fikasugen så jag slängde ihop en drömtårta…lika onyttig som den ser ut och lika god med för den delen;)

 

Ha en fin kväll!

8 kommentarer:

 1. Vilken fin pigtittare! Jag hade en träfärgad själv som liten och blir så sugen på en vitmålad.Hoppas jag har kvar den på vinden, skall dit och leta!
  Ha en bra start på den nya veckan!
  MVH Helen

  SvaraRadera
 2. Fint fynt. Jag tycker den är finare i vitt, mycket kanske för att jag själv gillar det vita, rena och ljusa.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Ja du den blev ju kanonfin i VITT.
  Mm...nu blev man ju sugen på bakverket oxå;)

  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 4. Underbart vackert!

  (kan jag få komma och bo hos dig?)

  Hoppas du får en härlig vecka!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Helt klart finare i vitt! Annars gillar jag både och men i brunt såg den rätt malplacerad ut med tanke på övriga interiörer.

  ha d gott!!
  kramis

  SvaraRadera
 6. Hejsa
  Jeg har tildelt dig en Award :)
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 7. Finast vit helt klart...Och stora är finast inte dom små fjuttiga som du skriver. drömtårta, inte helt fel mums vad gott:) Ha det gott/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 8. Finaste bilden i dag var nog Drömtårtan;) Kan nästan känna smaken av den i munnen! Mums....Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails