HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 20 december 2010

Christmastree

 Godmorgon sunshines!

Man ska inte fota på kvällen utan blixt kanske, men jag gör det ändå...tar aldrig foto med blixt, då jag inte tycker det blir bra;) Årets julgran är klar och jag är såååå nöjd! Var på egen julgransjakt i lördags men oj, oj, oj...vilka fula granar! I dag räddade stora A mig när jag sov och åkte till Jönköping ( I Sannibus hemstad=)) för där har vi köpt granar se senaste åren. Hem kom han med en sån pärla! Precis en sån Kalle Ankagran jag vill ha! Bra jobbat stora A=)

Klädd och klar som den har sett ut de senaste åren med, för jag har hittat "min granstil" - vitt, lite guld, silver, hemgjorda strutar av tårtpapper, lite gammaldags glitter och vita organzaband. Numera får man ju klä den som man vill;) Jag har också haft granar med allsköns dagis och fritidssaker i=)

Har sån julinspiration i år! Tycker hela december varit bra och kul med julmarknader, glöggmingel med vänner, julfester och mycket annat och det är sån enorm skillnad från förra årets jul som en person med stora problem helt förstörde glädjen med. För er som undrar vad det handlade om så tänker jag inte gå in på det mer, då jag lagt den eländiga tiden bakom mig, men jag rekommenderar Åsa Hellbergs bok Casanovas kvinna igen, som jag visar här längre ner på min sida...Kanske du har läst boken eller vet någon som skulle behöva göra det. Det den handlar om är ett problem större och mer utbrett än man tror...Män med mycket liten självkänsla och empatilösa (kan vara kvinnor med för den delen) som utnyttjar kvinnor i tron att de stärker sin egen självkänsla och stillar sin egen ångest, med vad man skulle kunna beskriva som att de kort och gott omger sig av ett harem...De lever ett liv i total lögn och ljuger för allt och alla för att överleva...det de inte inser är att de ljuger mest för sig själva.
I eftermiddag ska M och jag fixa en hel del och plocka om i hennes butik Zanlösa Ting.
Det är så kul när man får "fria händer" att skylta upp;) Efter det ska jag hem och fortsätta min julstädning;)

Sköt om er alla fina vänner!=)

12 kommentarer:

 1. Tack Adéla:).
  Din gran är superfin!

  SvaraRadera
 2. Såg ditt SMS idag om granen. Du kunde inte hålla dig, va!? Kunde inte annat än skratta lite..........men stackars Alex ;) ;)

  SvaraRadera
 3. Så fint såå!! Du hur gör du fotografierna när de ser ut som frimärken! Supergulligt. Jag är värdelös på bildhantering men villha liite enkla tips!1
  Kram från ett übersnöigt Norrtälje!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin julgran!
  Härligt att du har fått frossa i julmys i år.

  Stor julkram!

  SvaraRadera
 5. Ja, såna män har jag träffat några stycken genom åren (har man varit mer eller mindre singel i tio år har man hunnit träffa några män under den tiden) och jag läste också den boken för ett tag sen. Den senaste "mannen" jag träffade (ett mycket kort tag) hade precis ett harem som han träffade utan några känslor inblandade, men jag drog mig ur snabbt.

  SvaraRadera
 6. Ljuvligt vitt i vitaste vitt ! Superläckert :-)

  SvaraRadera
 7. Tack alla raringar! Vad ni är goa=)

  Bra anonym! Det enda rätta man kan göra=)

  Hjärtemammas: Har svarat dig i din blogg=)

  Kramis
  Adela

  SvaraRadera
 8. Granen är väldigt vacker.
  Jag önskar dig en fantastisk jul i år!
  Kramar!

  SvaraRadera
 9. Ljuvligt!
  Söt ljusslinga - är det runda lampor?
  Kram

  SvaraRadera
 10. O My o My LOVELY!!

  Hoppas att tiden framför dig kommer bli underbar!!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 11. Suck, tittar på din supervackra gran och njuter - oj vad tjusig.

  SvaraRadera
 12. Å så fiiint! Som tagit ur en tidning, helt underbart. Vad du har grejat inför julen och jättefint är det. Jag njuter av dina kort.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails