HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 2 december 2010

Zink & två dagens!

Hallå raringar!;)

Oopss vad dagarna rinner iväg! Men i morgon är jag ledig, i alla fall till nattens jobb kl 22, så då ska det bakas lussekatter och kanske något mer sött och smaskigt till julen;)

Ett pling i mobilen talade om att min zinkballerina finns att hämta ut nu, hon är så fin! Mindre kul är att en inropad Molly är "på vift"...Grrrr....vad irriterande..man vet inte vad man ska tro?! Säljaren säger att den är postad förra fredagen, dvs en vecka sen i morgon. Jaha...ok, väldigt lång väg från Göteborg hit i så fall! Vet inte hur jag ska tackla detta. Har givetvis mailat henne och tycker det ligger på hennes ansvar att efterlysa paketet då hon står som avsändare. Har ni några bra tips? Vad göra???

 
Kan bjuda på några gårdagens & dagens med =)
Stickad klänning från VILA, spetsunderklänning CREAM, varmaste strumporna som är superfina från ODD MOLLY.
Dagens består av ODD MOLLY blue skirt, Grandmas Coat och en annan spetsunderklänning från CREAM, stickade spetsstrumpor från Friis & Company.
Var superduktig och städade hela huset i går kväll så i kväll blir bara lite hemmajobb senare och sen ska jag faktiskt ta det lugnt i soffan;)

Vi ses i morgon!
Ha det gott alla fina

Adela

4 kommentarer:

 1. Vad snygg du är i allt du tar på dig! Skönt att vara klar med städningen och bara ta det lugnt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nej, men vad trist med paketet. Jag har inga direkta tips. Men det kan ju vara snön som ställer till det, fast inte en hel vecka. Jag hoppas innerligt att ditt paket dyker upp.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är:) Visst är det konstigt att så många paket "försvinner" va?! Det konstiga är att dom försvinner aldrig för mig när jag postar;) Kram

  SvaraRadera
 4. Vad fin du är! Jisses min Blues skirt har jag inte använt på evigheter! det måste jag ändra på! KRAM du underbaring

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails