HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 20 januari 2011

BY TI MO, TINE K & MER VÅR

 Godmorgon vänner!


Ny dag och veckan går fort;) Gårdagen var intensiv med jobb hela dagen, och efter det mer uppskyltning i butiken med nytt fräscht från IB Laursen! Efter det en hel natts jobb som snart är slut, så sen ska det bli skönt att sova lite;)

På tal om butiken tänkte jag förtydliga mig lite mer...Det är flera som nog är nytillkomna läsare och undrat var butik Zanslösa Ting finns. Svaret är i Eksjö och tel nr dit om ni har frågor är: 0381- 122 12. Har fått flera mail om det jag visat och är ni intresserade av att shoppa något från butiken så maila mig på houseofadela@live.se och skriv vad ni vill beställa så svarar jag med bankgironr m m och så skickar vi till er!

Nedan kan ni kika på nytagna bilder från i går kväll på det nyss uppackade!
Flera härliga vårnyheter och mycket mer är på ingång!
 Det norska märket Ti Mo var en nyhet för mig förra våren och de kommer starkt nu med en superfin vårkollektion! Här är några av mina favoritbilder, hoppas det kan ge er inspiration med!
 Nästa vecka har jag ett mindre pressat schema, då ska mitt matbord målas! Ser det framför mig med de vita tunga gjutjärnsljusstakarna och igår beställde jag dessa fina ljuskoppar från Tine K som ska få blandas där på med med ....
.....dessa, också från Tine K.;)
 Så snygga nya ljuslyktor finns nu hos Zanslösa Ting, 299:-
 Superfina små zinklådor
 IB laursens fiiiiiiina skålar i 3 olika storlekar och vispskålar samt mindre kannor finns i färgerna vitt, rosa, aubergine och rött...mycket bra priser på dom. Ex kostar vispskålen 139:- Vem vill inte ha dessa i sitt kök?=)
Sötaste plåtburkarna i 3 olika storlekar och mönster, fina som kakburkar eller annan förvaring;)
Ha en underbar dag nu vänner!
I dag ska det bli S O L !

KRAM

10 kommentarer:

  1. Underbara bilder. Jag måste nog spana in Ti Mo lite mer. Jag hittar inte så mycket i Odd Mollys spring, därför reashoppar jag sånt som kan funka till sommaren med:)IB Laursen skålar är ett måste, så fina och praktiska på samma gång.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Som nytillkommen läsare beundrar jag din blogg! Såg dig i chrysalis wrap och blev alldeles såld. En sådan vill jag ha, men eftersom jag även är ny i mollyvärlden är jag inte helt klar med deras storlekar. Jag äger en Wigwam och har storlek 0 på den. För att kunna jämföra, får jag vara så fräck och fråga vad du har för storlek på din? Sedan ska jag ut och jaga en chrysalis.....
    Ha en bra dag!/Sophia

    SvaraRadera
  3. Tack för era hälsningar!=)
    Sophia; Jag har svarat dig i din mail!

    Kram alla!
    Adela

    SvaraRadera
  4. Underbart fin inspiration!!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Den översta vänstra tunikan är verkligen to die for!! Så fin! Kram

    SvaraRadera
  6. ÅÅåå vad mycket vackert du visar i dag gillade dom 3 ljuslyktorna från tilde k 2 mindre och en större.Vad tar ni för dom ?.Sedan den fina lyktam för 299 var ju bara så fin.Jag gillar skålarna och vispskålarna är lycklig ägare till en vit och en rosa.Ha en skön kväll.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  7. Oj oj vad massa fint:):):)

    Kraam på dig!

    SvaraRadera
  8. I väntan på våren tycker jag att du ska kika närmare på något av ChillNs powderfärgade (sand) plagg, jag tror du skulle älska färgen!
    Stor kram finaste!

    SvaraRadera
  9. Hej, brukar titta in på din blogg emellanåt. Du har alltid så härligt vackra bilder! Verkligen kul att titta på!
    Kram
    Kristina

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails