HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 21 januari 2011

Chateau Blois, Lotta Djossou & Födelsedag!

 Hallå alla fina bloggläsare!

Här är en lite trött bloggerska, kanske beroende på lite många timmar jobb...en skön ledig fredag ligger i alla fall framför;)

Återigen ser jag nya följare här, ni är såååå välkomna!
Många mail har trillat in också, vad kul att ni skriver! Vill ni inte kommentera så är mailen en annan väg!

Bilden överst idag är väl helt underbar? Tapet tryckt med ett franskt vykort från 1903, den kan måttbeställas och tillverkas i exakt den storlek du vill ha den för att passa in på just din vägg. Hade jag haft ett stort hus med högre i tak så vore saken biff! Men denna kräver sitt utrymme på en vägg...synd, för schäslongen är ju redan på plats här;)...den vita saken som finns här hemma med, den är toppenfin! Ja, ja...det blir i mitt nästa boende!=)
För er som är sugna finns den hos Countrybymail. De har så mycket fint.
Countrybymail har också überfina smycken i vintagestil från svenska-franska designern Lotta Djossou. Lotta arbetar från sina två ateljéer, den ena baserad i Sverige och den andra i Frankrike där alla smycken görs för hand. Alla hennes smycken är unika och sofistikerade med en romantisk touch. I really like theme!
I dag är det inte vilken dag som helst....Stora A fyller 19 år och han ska såklart firas! Söt kille som blivit väldigt vuxen...går sista året i gymnasiet och tar studenten i sommar, jobbar extra i ett bussbolag, kör både buss och lastbil som "en hel karl"=), tog jägarexamen redan vid 15 och jagar gärna i skogen & fiskar, spelar innebandy, umgås med kompisarna och har flickvän;)..., körde upp samma dag han fyllde 18 förra året, han har alltid haft bråttom ....hmm..undrar vem han är lik;)....har aviserat avflytt efter skolan med....både snyft och ibland känns det helt naturligt...svårt med första....men vi får se, där är vi inte än! I alla fall så känns det inte såååå länge sen han var mini...fyyyy vad tiden går fort. Tusen grattiskramar till dig i dag!
Kvällen igår avnjöts softandes en stund med detta goda té...Har ni smakat Hjärteté? Underbart gott och så sött att bara titta på med sina små röda hjärtan i...något att ge bort kanske vid alla hjärtans dag som närmar sig?

Sista bilden idag är ju inte dagsfärsk som ni förstår...den symboliserar
L Ä N G T A N
...både till Öland och sommaren...

Ha världens bästa fredag nu hörrni!=)

KRAM

11 kommentarer:

  1. Hej ! Grattis till din pojke!! Min fyller år idag :) Många kramar

    SvaraRadera
  2. Hejsan Adela! Åhh vilken underbar sommar bild, är det verkligen sant att det kan vara så härligt? Svårt att tro när man ser ut genom fönstret idag :)

    Jag brukar läsa här men har inte lämnat avtryck innan, men det är ju faktiskt så att det är roligt att få veta vem som är inne och läser..

    Sist önskar jag dig en Trevlig Dag!

    Hälsningar Mia

    SvaraRadera
  3. Önskar dej en mysig fredag.Hälsa sonen och gratta.Ha nu en skön och mysig fredag rara du .Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. God Morgon Adela!
    Så fina bilder du bjuder på. Jag och maken hade en skrattattack häromdagen när han tyckte att Lotta Djossous logga ser ut som att hon heter Lotta Johansson? haha! Fina är smyckena..
    Grattis till din fina son, hoppas han får en fin födelsedag.

    Ha det bra!
    kramar!

    SvaraRadera
  5. Hej
    Härlig sommarbild LÄNGTAR men jag har en speciellt kärlek till Bohuslän Fjällbacka
    Kram till Alla

    SvaraRadera
  6. Vilket underbart, underbart rum. Precis ett sådant läsrum som jag skulle vilja ha. Tavlan är ljuvlig. Allt andas lugn. Vill verkligen, verkligen ha :)

    Hjärtte, så sött. Var kan man köpa det?

    Grattis till sonen, hoppas ni får en riktigt mysig kväll!

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Fina ord om fina sonen. Min fyller också 19 om några månader. Nyss var de så små.... Tur att det bara är de som blir äldre;).

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  8. Oh what a nice summerphoto:) Have a nice weekend!

    SvaraRadera
  9. Underbar bild vid havet:) Grattis till stora sonen! Kram

    SvaraRadera
  10. Den sista bilden är ljuvlig. Som man längtar till sommaren

    SvaraRadera
  11. Vilken fin och annorlunda lampa du har! Jag älskade skärmen och även stativet. Är det en färdig lösning du köpt eller något du själv fixat med? Å kapporna du visar. Lovely. Blev sugen på båda och i alla färgerna.
    Trevlig söndag!
    /Kristina

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails