HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 23 januari 2011

Enkelt badrumsfint & en efterlysning!

Godmorgon alla sömntutor!

Gissar att ni tar sovmorgon idag när de flesta är lediga!
Vi på P har haft en hyfsad natt och snart får jag med sova skönhetssömn;)

Tänkte visa er några bilder med cheapy badrumsinspiration/förnyelse!
Söta glashjärburkar och en fin glaskaraff kan piffa upp badrummet. Fräscht med rosa badolja och badkulor för lite vårfärg i mitt vita badrum. Älskar att tända ljus och krypa ner i ett riktigt avslappnade skumbad...visst är det skönt?;)
Hittade reafynd på Ikea i form av vita plåtkrukor med svarta stjärnor på som är superfina för förvaring i badrummet. Brukar passa på att köpa hem sköna oljor, badsalt och duschcremer när man hittar lyxiga dofter i snygga förpackningar till bra priser=)
EFTERLYSNING!

Jag gör en efterlysning här på bloggen åt en tjej som har hört av sig och hon letar efter Odd Mollys fina wrap i den här färgställningen eller multi kan fungera med i st 1! Har du någon du vill sälja eller vet om någon du sett till salu, så hör gärna av dig till mig så förmedlar jag kontakten!
Fick en fin vårblomma häromdagen som får lysa upp vardagsrummet. Härligt med lite färg och särskilt när jag fotade igår och solen sken! Lovely rosa färg, fint till allt det vita.
 
Önskar er en skön söndag så ses vi ikväll!

KRAM 

 

5 kommentarer:

  1. Vad söttm och gulligt du har fixat i badrummet.Kul med lite färg.Älskar avkopplande bad.Fint du har fixat på din bricka läcker.....Önskar dej en skön och härlig söndag rara du.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Fint fint och åter fint. Du måste vara rik som ett troll. Så mycket fina plagg som du har. Jag vill också ha Kram Sussi.

    SvaraRadera
  3. Gomorron! Vackra bilder... och nu blev jag sugen på ett bad och köpa hem lite primula i olika färger! Ska nog unna mig det!
    Fin söndag till dig! Kram Anna

    SvaraRadera
  4. håller helt med att det är något alldeles speciellt med att få piffa upp badrummet till det lyxigare , Sånna fina detaljer du har valt där

    Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Halloj där !!
    Åhhh du, det är en fin Odd Molly det där..får du napp på en 3:a så hör av dig till mig, skulle gärna vilja ha en sån jag också..
    Kraaaam Anette
    P.s Det blev en svart kappa från H&M istället..men din är supersnygg...

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails