HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 28 januari 2011

Gårdagens Branting & Ester E , fin present & ommöblering!


Hello sweeties!

Då var det redan fredag och den här veckan har verkligen gått i racerfart! Bra för nu är ju januari snart över!=) Då blir det februari och ljusare tider=)

Här kommer några bilder från gårdagens dagens! Mysig eftermiddag då jag träffade f d kollega bästa L för fika på stan och girltalk ni vet…härligt och kul att träffa henne! Innan sågs vi varje dag, sånt som försvinner dessvärre när man slutat på jobbet. Men nu är vi uppdaterade tills nästa gång…;)
Dagens var min favorit från Branting med Ester Eleonora supermysiga, sköna, varma sjal i brunt med rosa volang och spetsar. Också ett superfynd…halva priset!=)

Har fått en så fin present idag på posten av lite Odd!  Gud vad glad jag är!! Alltså den tjejen är nog det goaste i hela Universum! Jag kan inte nog tacka…. Hon har förgyllt min dag! Kanske ni får se den sen med;)
Lite mera pics med på EE klänningen ni såg en glimt av häromdagen! Tänkte att om någon är sugen att leta rea på den så kanske ni vill se den mer ordentligt! Den är helt enkelt ljuvligt fin och särskilt snygg i ryggen med spetsinfällning;)
 
Så tänkte jag visa er lite av min röra just nu…jag är expert på att börja röra till det på flera ställen när jag sätter igång…;) En sedan länge planerad ommöblering pågår pga av en ny svart slimad sak som kommit upp på väggen. Hårt arbete i juldagar och nyårshelgen skulle belönas med denna har jag och min lilla familj kommit överens om. Är stolt över den och att jag jobbat ihop till den till mina herrar;)

Har länge velat bli av med en ful TV bänk som jag inte gillat alls och flytta ner ett fint gammalt skåp som bott i mitt sovrum. Nu är det gjort och det blir superbra! Skåpet är vitt men ska ska målas om av moi så fort tiden tillåter, för förra ägaren har inte gjort det sååååå noga som jag vill. Dessutom ska jag måla det inuti. Mycket finare om man vill ha dörrarna öppna ibland, och fräschare. Men så länge blir det ok så här. Så här ser ni röran…en del kablar ska dras med men det fixar stora A;) DVD och annat åker in i det andra glasskåpet så det enda man har framme är Tvn på väggen samt några surroundhögtalare. Det gillar jag. Här är TV spelandets och Xboxens tid borta;)
Dags att åka och handla lite fredagsgod mat! Rådjuren ska matas…brrr svinkallt igen och T & B ska till sin ”godisaffär”!=) Favoritställe för dom när de nästan kan välja själva…Lille T väljer alltid hundgodishamburgaren;)

KRAM ALLA och MYYYYYS I KVÄLL!

5 kommentarer:

  1. Du är vacker som alltid :-) Underbar klännig och sjal!
    Önskar dig en härlig fredagkväll.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Du är så vacker goa tjejen. Ha en underbar helg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Lika snygg som vanligt:)...Jag har den sjalen också, dom är så fina. Har den grå och slog till på den bruna när det var rea.Haha jagar dina vovvar pippi också:(, lovely...
    Kram A

    SvaraRadera
  4. Ha en fin helg du vackra kvinna:) Kram

    SvaraRadera
  5. Nu tjatar jag igen på dig Adela. Du skriver att du har Plain dress i stl 1 var det inte så? Hur lång är du? Jag blir velig när så pass många skriver att den blir så lång om man är kort (jag är 163cm) Vad tror du?

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails