HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 13 januari 2011

LOPPISFYND & BY FAITH IGEN

 Tjingeling torsdag och alla bloggisar!
Mår ni bra?=)

Har stökat idag och på alldeles "rätt dag" åkte den fina granen ut...nästan synd, fortfarande så fin! Men nu känns det fräscht och luftigt! Ändrat om på lite prylar så om dagsljuset är med mig i morgon blir det bilder;)

Visar er idag ett omtyckt loppisfynd! Älskar att loppa fina saker och där hör till gamla stora silverskedar. 8 st fina med initialer på baksidan. Perfekta som uppläggningsskedar;) Så fint med att blanda med nyare porslin med a la Mateus for example;)
 Kan inte låta bli att visa er By Fatih igen...titta vilken underbar sommarklänning! 379:- för denna skapelse. Den får jag drömma om till sommaren...men "min färg" ser ni nederst, men den olivgröna är superfin med!
Mmmm...lovely dress eller hur? Midsommarafton på en äng kanske?;)

Dagarna går fort, men det är ju helt ok det måste ju betyda att januari snart är över???=)
Längtar ni efter våren med?

Ha en härlig kväll vänner!

K
R
A
M

5 kommentarer:

 1. Jättefina bilder, lovely!

  Wow vilket fint loppisfynd! Min mamma är duktig på det! Så mycket fint från Odd Molly!! Nu vill vi ha vår och nya fina Mollysar!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. För er som inte vet så har By Faith en affär i Borås. Jag har köpt några kläder hos dem men är inte så supernöjd med kvalitén. Vad tycker ni andra som provat?
  Vilka fina skedar! Jag har själv dessa bestick och tycker mycket om mönstret, Franska lijan, heter de väl?
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket fint hos By Faith. Hur är storlekarna, för visst hade du köpt från dom.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej godingar!=)Tack för era hälsningar!

  Jag gillar By Faith...tycker de är bra i kvalitén och håller SÅ bra priser! Storlekarna är normala, dvs jag har köpt S som jag alltid har! Rekommenderar dom verkligen för bra och snabb service med av jättetrevliga tjejer!

  Kramis:)
  Adela

  SvaraRadera
 5. Hej Adela och tack för uppmuntran!:) Klart du ska titta in hos mig nån dag! Försökte lista ut om du bodde i närområdet, men hittade ingen sån information på din fina sida..

  Hur som är du varmt välkommen till mig och Sockerklaras!

  /Ida

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails