HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 7 januari 2011

ODD MOLLYDAGENS & HOS OSS ÄR JULEN KVAR!

Tjingeling i kvällen!

Har ni det bra? Det har jag=)

Här kommer dagens Odd Molly idag! En stund hann jag med att ha den i alla fall för nu är uniformen på igen och den är inte liiiiika snygg!=) OM Check me andress är en lite ljuvlig historia tycker jag...trivs i den för dess sköna material och vidden i kjolen och den fina ärmslutet. I dag hade jag den med Creams fina tyllunderkjol under i ljusrosa.
Fin att knyta i ryggen med sidenbandet.
Hos oss är den härliga julen kvar över helgen med! Jag går motvalls mot de flesta känns det som, men dels beror det på all snö ute och granen är så himla fin än=) Sen tycker jag när man ha julen mest vit så känns den fin och lite krispig än;) I dag är det helt nystädat med så då är det ännu fräschare och solen lyste så härligt. Jag vill ha hela julen kvar om den ska vara kvar...vet att många slänger ut granen och låter stjärnor m m sitta kvar, men när det väl åker ut nästa vecka åker allt! Då ska VÅREN in med besked!=)
Inte många barr som denna fining har släppt...;)
De här kyrkoljusen är så fina! Bildar spetsmönster när man tänder dem...köpta på Butiken i Tenhult...
Gillar den här korgen massor! Den kan man använda till mycket.
Sött mörkrött plåthjärta....
Tårtpappersstrutarna är inte så juliga heller....
Golvspegeln är ett av mina bästa köp...från IEMS.
Den lilla grantoppen flyttade in i mitten på november...märkligt, barrar inget, skjuter skott istället;) Å jag älskar mina pigtittare...skulle kunna ha en i varje rum tror jag...
Har inte bett honom posa...han bara stod där och såg snygg ut=) Det blir av naturliga skäl mer foto på lille T än B för han är så på och ivrig hela tiden...De är två helt olika personligheter. Lilla B är såååå snäll och försiktig...ber nästan om ursäkt för att hon finns. Henne kan man kela med hur mycket som helst, hon är såååå go!  Hon gömmer gärna undan sig och ligger och njuter för sig själv, medan lille T är här, där och överallt och vill SYNAS!=)

Ha en mysig fredagskväll nu hörrni!=)

KRAM

11 kommentarer:

 1. Du är så fin i din klänning och jag fullkomligt AVGUDAR sista bilden på sötaste vovven!! Den är underbar!!! Kram gumman ha en underbar helg! <3

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fina bilder, som alltid. Du klär dig oerhört kvinnligt må jag säga. Jättefint. Tänker att det blir en kontrast om du bär uniform i tjänsten.

  Ha det bra

  SvaraRadera
 3. Så, så söt, både du och vovven :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Oj så mycket fint. gillar klänningen skarpt det var typiskt min smak. Kram Sussi.

  SvaraRadera
 5. Du är så fin i den klänningen! Här har julen rykt! Granen hade börjat barra så in i h-vete, då åkte den ut! Kram

  SvaraRadera
 6. Så fin du är i klänningen! Önskar jag kunde ha den men 1 var så trång i ärmarna att jag nästan fastnade när jag skulle ta av den och 2 var på tok för stor. Jag är väl en 1½ i den här modellen ;-).
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag har också den klänningen och den är helt ljuvlig, men jag håller med Frösötös - den är trång som attan i ärmarna, samtidigt som resten av klänningen nästan är lite stor.
  Haha, känner igen beskrivningen av dina hundar Adela. Här är det likadant, fast jag har två katter. Tjejkatten är så mjuk, försiktig och vill gärna gosa och gosa. hon går ofta undan och om vår killkatt kommer nära henne lämnar hon alltid över till honom - medans han är helt annorlunda. vi kallar honom för ADHD katten då han är ö v e r a l l t, hela tiden och ska vara med i allt man gör. Kanske är skillnad manligt/kvinnligt ;) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Åh så vacker klänning! Jag älskar verkligen OddMolly!

  SvaraRadera
 9. Åååå så vacker klänning.Odd molly har ju bara snygga kläder.Underbart med dessa spetsljusen ja det är en klar favvo hemma hos mej.Vad härliga bilder och så mycket fina saker du har.Ha en skön kväll sötis.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 10. Härligt med lite jul kvar, man vet ju att våren kommer och med den ljuset. Så jag håller också på julen så länge jag kan :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails