HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 17 februari 2011

En snygging hittade hit idag & visning

 Hallå i kvällen;)

Tack för alla kommentarer och förfrågningar ang förra inlägget. Kul att ni gillar det med;)

Enligt principen två eller tre ut och en in sker det mesta här...en bra princip. När OMs snyggaste jacka med fjärilen på ryggen dök upp fick det bli fem ut och en in...=) Nu har den landat in i småstan;)
 Här är två mörka bilder på det fina huset jag kikade på ikväll...ett fint gammalt Tingshus i stan...det har t om varit ett häkte där sägs det, passar ju mig bra då;) Intressant att titta och lägenheten var gigantisk...dock billigare ändå än min. Prissättningar är knepiga även i småstäder?!? Mycket trevliga ägare till huset och ett vardagsrum på dryga 40 m2 och en lägenhet att "springa runt i";) Sovrummet skulle lätt kunna inneha 2 st dubbelsängar och det känns ju ganska onödigt =). Härlig lägenhet med potential men jag avvaktar och köar tills det dyker upp en liiiiiite mindre i huset=) Men huset är toppenfint och bara 6 st lägenheter. Yes, dåliga bilder men ni fick en hint om huset;)

Sov gott

7 kommentarer:

 1. Ohh längtar SÅ efter min! Var den väldigt liten i strlk?
  KRAm

  SvaraRadera
 2. Wow vad snyggt idag. Urläcker jacka och vilket huuus!

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 3. Mmmm vilken läcker jacka..Ååååå vilket fint hus.Bara så himla fint med gamla hus.Ha det gott rara du.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Den jackan är bara så snygg, och den vill jag ha!! Läcker lägenheten låter :)

  På min blogg www.balansilivet.blogg.se har jag idag listat de 50 bästa tjejfilmerna enligt en omröstning en radiokanal gjorde för några år sedan. Gå in, och kommentera gärna om du vill lägga till någon film till listan. Vore kul att få veta vilka filmer som "borde" vara på listan och inte är det, och vilka bra filmer som har kommit ut på senare tid som ni kan tipsa om :))

  SvaraRadera
 5. Åh jag hade lätt slagit till på lägenheten.. Just nu drömmer jag om just giantiska rum, speciellt både vardagsrummet och sovrummet!! :)
  Nästan så jag skulle kunna tänka mig ett sekelskifteshus med mycket utrymme och högt i taket.. Kram!!

  SvaraRadera
 6. Åhhhhhh vikken jacka !!!!! Vill ha vill ha vill ha :-) Men jag får nog använda min förra årets cream jeansjacka i år me känns det som.
  Ha en mysig helg och jag kan tänka mig att du väntar på en mindre lägenhet nuuuu. Härligt hus.
  kram Bittan

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails