HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 7 februari 2011

Nybakat and the winner is......=)

 Hej vänner!

Måndag igen och ny vecka med nya saker på gång;)
Själv startade jag veckan med en lugn förmiddag med nybakta frallor! Ni har sett detta receptet förut, men det tål att upprepas då det är så smidigt. Supergoda och jag brukar ta hälften vetemjöl och hälften grahamsmjöl och lite honung i med. Testa får ni se...jättegoda när de är helt nybakta;) Den turkosa kannan är så fin, kommer från Gerbera keramik.

Ett litet tips;
För er som var sugna på den prickiga klänningen från Cream som jag inte visste var man kunde hitta (då jag själv hittat min i en grannstad) har jag nu sett i en butik i min lilla stad!=) Är du intresserad kan du maila mig så förmedlar jag kontakten!
 Säger ett STORT GRATTIS med till Malin och Lantliv i Norregård som vann setet med Greengatemuggarna! Jag räknade er alla och tog sen slumpgeneratorn på nätet till hjälp att välja en siffra, och den här gången var det Malins tur!  Men håll ut ni andra med...jag gillar utlottningar så snart kommer en ny!=) Malin, maila mig din adress och TACK alla ni som har varit med! Hoppas ni hänger med i nästa omgång med;)
 Visar er några nytagna picks med från Butiken Zanlösa Ting och lite vårnytt! Underbara fågelburar här ovan i två storlekar.
 Mysiga kakburkar från Dixie=)
 Teburkar med fack för olika tesorter, praktisk och jättefin;)
Vårfräscha kuddar!

Här snöar det för fullt igen och just idag känns våren långt borta...tyvärr.
Hoppas den hittar hit snart, can´t wait!!=)

Njut av kvällen och ta en kopp te i soffan alla fina!

4 kommentarer:

 1. Stort grattis till vinnaren, det är underbara muggar! Frallorna ser jättegoda ut.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jiiiippppiiii jag vann!! Vad kul, har några blommiga greengatemuggar kommer bli superfint att blanda!!!

  Mailar Dig sen;o)
  Kramar Malin

  SvaraRadera
 3. Grattis Malin!
  Här snöar det för fullt med:( Jävla vinter, vik hädan! Gott med hembakat bröd, äter det gärna men avskyr att baka;) Kram

  SvaraRadera
 4. Helt otroligt fin blogg du har! Följer många men din är en favorit. Fina bilder och tänkvärda ord. Bor i en ombyggd sommarstuga som jag ständigt kommer på nya ideer att göra om i eller rättare sagt min sambo får göra. Älskar stilen du har hemma och kläderna du visar!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails