HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 15 februari 2011

Odd Mollyfint, VÅRinspiration & Piloxing

Hello sweeties!

Iskall natt, var ÄR våren??? Inte i Småland i alla fall kan jag lova;)

Tänkte att det var dags att pigga upp er med VÅRINSPIRATION  i alla fall...;) Odd Mollys superfina hallonröda jacka med rosa band till ovan är som en hallonsmoothie;) Verkligen snygg! Lånade bilden från Butiken i Tenhult där skönheten finns;) Odds lilla söta topp nedan hittar ni där med och för er som vill shoppa NU så vet jag att de skickar varor;) Här är deras websida
Så sanslöst snygga skinnväskor i brunt och svart från Campomaggi finns här med...En dyrgrip så den får stå på önskelistan bara...;) Men såååå snygg!

Jag som älskar bredrandigt (och rosa=)) gillade ju givetvis det här fräscha setet....Vårnytt från Ellos! Tänk vad skönt att krypa ner...;)
Högt på  önskelistan för vårens doggispromenader står de här rosa Tretorn gummistövlarna;)
Vårigt eller hur?=)
 Föll handlöst för den här skönheten från Neosens. Riktigt superfin både i brunt och svart! Gillar verkligen modellen som får mig att tänka på stuket mormorskänga/stövel från sekelskiftet;) Lovely!!
 Snygg som få bakifrån;)
Våren i skovärlden innehåller massor av skoletter! Den här i samma stuk som stövlen från Neosens.

Samma stövel fast i svart skinn....;)
Mums.....;)

Snygg klassisk vårig skinnstövel från Esprit med....Mmmm...gillar färgen! Finns hos Ellos=)
Riktigt snygg skolett från Vagabond. Superfin till allt!
Yes........ingen nyhet, men så fina.....stövlarnas stövlar......Primebootsen! En dröm att bara drömma om för gulp, 3 500:-.....

Klickar du på länken nedan trillar du in i Creams prefall och fall 2011! Där kan du också förlora förståndet en stund....Cream kommer starkt tror jag, mycket snyggt inför hösten!!;)

Nu har jag läst om piloxing flera gånger och sett reportage på TV om det och det ser sååå kul ut men är säkert urjobbigt=) Skulle mer än gärna testa denna form av intervallträning som gör dig både starkare och uthållighare. Piloxing är en unik kombination av pilates och box. Konceptet skördar just nu stora framgångar i USA, och träningsformen hjälper även till att öka förbränningen och bidrar till att stärka core musklerna. Tror inte det finns i vår lilla stad, men jag kan absolut ha fel där....Någon som vet av er läsare eller någon som tränar det någonstans?=)

Kvällen blir kul! Jag ska på tjejkväll;)

Ha en underbar dag vänner=)


19 kommentarer:

  1. Massa härliga inspirationsbilder. :) Ingen vår ännu i söder iheller :/ men det är som sagt bara februari än så jag hoppas det vänder snabbt i mars/april. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har tränat Piloxing på Sats i Oslo i snart 6 månader. Det är bra och rolig träning, men inte jättehårt. Konditionsträningen måste man få från annat, men bra för typiska tjejproblemområden! :-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad mycket härlig inspiration du bjuder på.Blir så glad att kika in till dej.Bara så himla mycket fint visar du.Önskar dej en härlig dag och en mysig tjejkväll.Ha det gott Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Odd Mollykoftan är så fin i färgen, men som så ofta sätter de sin band lite knasigt. Mitt på bysten är inte så fint tycker jag:)

    SvaraRadera
  5. Cream hade verkligen fina kläder. Så mycket bra tips på fina kläder man kan få här hos dig.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Ja, Campomaggi-väskorna har HÖG dreggel-faktor. Ingen rolig prislapp bara.....Kram!

    SvaraRadera
  7. Hoppas att du får en fin kväll med tjejerna.

    Må så gott

    SvaraRadera
  8. Tack för alla fina inspirations bilder. Koftan är underbar.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Vilka fina bilder! Man vill ju ha det mesta där faktiskt...

    SvaraRadera
  10. Hej (igen)!
    Hoppas att tjejkvällen blev lyckad!
    Älskar bara Primebootsen, tror att det var på Biskopsgården jag såg dem första gången. Skulle kunna göra mycket för att bli ägarinna till ett par.
    Jag har tränat box i några år och det är en superkul och tuff träning.
    Har en kanonledare (instruktör) som gör passen varierande och kul.
    Piloxing är något helt nytt för mig, aldrig hört det innan du skrev det här. Kul om du hittar det och kan betygsätta det här sen.
    Kram
    Petra

    SvaraRadera
  11. Hej!!!
    Massor av härlig vårinspiration hos Dig!
    Hoppas du har mysigt med tjejerna;o)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  12. Hej! Mycket fint..och Odd Molly tröjan i den färgen är superhärlig!! Sov gott..kram

    SvaraRadera
  13. Nej, våren ligger och lurpassar i Skåne också :)
    Kramar!

    SvaraRadera
  14. Den mormor kängan med snörning, skulle jag
    kunna dö för! Hur snygg som helst= VILL HA!
    Var hittar man det märket?
    Du har bra klädsmak, gillar att kika in hos
    dig och bli inspirerad!
    kram CC

    SvaraRadera
  15. Ååh, så mycket fint du visar som väcker vårkänslor och ha-begär :)

    Såg på Efter tio med Malou där visade de ett reportage från Usa om just Piloxing, verkade ju superkul och som en väldigt effektiv träningsform. Hoppas du hittar ett träningsställe i din hemort som kör klasser!

    Ha nu en riktigt trevlig kväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  16. Åh, man får en FÄRG chock när man kommer in på din blogg ! *skratt* MITT i allt det vita fina, finns en gigantisk bild på koftan i rosa ! Men den är himla fin :-) Somrig !

    Campomaggi har underbara väskor. MEN... dom väger ENORMT ! Jag har tre stycken... eller hade... har sålt en precis ( vägde 5 kg ) ! Men dom andra två behåller jag ;-) ( har den lilla modellen som du har bild på, fast höstens modell) DEN väger dock inget ;-)

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  17. Helt otroligt fin blogg du har! Följer många men din är en favorit. Fina bilder och tänkvärda ord. Bor i en ombyggd sommarstuga som jag ständigt kommer på nya ideer att göra om i eller rättare sagt min sambo får göra. Älskar stilen du har hemma och kläderna du visar!
    Av Alexandra på Nybakat and the winner is......=) kl. 09:57

    SvaraRadera
  18. Hej!
    Du har en jättefin blogg som ger mig massor av inspiration. Gillar din klädstil jättemycket!
    Jag har försökt hitta de beige Esprit-stövlarna på Ellos hemsida men jag lyckas inte. Kan du länka? Eller är de möjligen slutsålda? Svara jättegärna i min blogg om du hinner, så jag inte missar ditt svar. Tusen tack!

    SvaraRadera
  19. Fortfarande intresserad av Piloxing? Jag är nyanländ från Los Angeles, och nu Sveriges (och Europas) första Piloxing Master Trainer. Titta på min hemsida/blogg för mer info om vart och när jag undervisar Piloxing!

    www.LADansFitness.se

    Mia B. Smith

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails