HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 24 februari 2011

TIMELESS & VITT, VITT...


Godmorgon snyggingar!=)

Varm choklad här till frukost, de ni! Onyttigt, ja visst säkert, men jag orkar snart inte mer kyla. Det var ett sätt att pigga upp sig på en tidig morgon;)

Dagen idag innehåller en del jobb och jag ska även försöka hinna fota lite kul till er tänkte jag=) Kikade igår på de här bilderna från Faboulus living på Odd Mollys Timeless...superfin klänning/tunika, vilket man vill och tänk vad det gör HUR man fotar ett plagg. Jag har inte fallit så för den här dressen innan men på de här bilderna är den så fin! Men jag nöjer mig med att titta...inser att våren går fort sen och har en not so cheapy studentexamensdag att sikta på i början på juni då stora A slutar gymnasiet;) Vet att det kostar...

Avslöjar en annan rolig nyhet med..det kommer nog att shoppas mycket ROSA framöver;=)...i juli blir jag "gammelmoster" (oopss vad det låter gammalt!) till min systers dotters första barn (är ni med?=)) Tänk jag som aldrig har fått köpa rosa klänningar...bara till den blivande mamman själv kanske när hon var liten, men jag är rädd för att hon mest fick mina hemsydda alster som jag hade pippi på då för många år sen;D Kul i alla fall och det går fort till juli=) Den lilla damen är planerad till ett datum då "komiskt nog", den blivande pappan, den blivande mormodern dvs min syster och en av mina bästa vänner fyller år...så vill det sig så blir det många att fira samma dag=)
 Timeless....Snyggt, snyggt med bara primeboots till....
 Fin i grått med...
 Foto från vardagsrummet och några tulpaner i köket med...tröttnar aldrig på vitt.....det är ljusterapi och fräscht på samma gång=)
 Ljuset, ljuset, ljuset...;)
Vita tulpaner är V Å R!

Dags att greppa dagen...för min del innebär det webshopsarbete=)
Hoppas ni får en fin dag vänner!


13 kommentarer:

  1. Timeless klänningen är verkligen underbart fin! Dessa bilder gör den ju inte sämre..
    Vad kul att du skall bli "gammelmoster", grattis!! Det är jag sedan lång tid med 6 små sötnosar. Man känner sig onekligen aningen gammal när dom börjar trilla in!! Vart tar åren vägen kan man ju undra..
    Önskar dig en bra dag i kylan som väntar därute!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åååhhhhhhh, fina du.............vad jag gillar din härliga blogg!!!

    Blir alltid på bra humör när jag kikar in här. Det behövs den här hemska vintern som suger musten ur en. Men imorgon............då åker jag och min Fina syster på spa och badar kurbad och får massage. Underbart!

    Ha en fin dag! ♥

    SvaraRadera
  3. Underbar är den!

    Håller mina fingrar i från den vita dock...tror den skulle bli svår att hålla fin....

    Jag har den grå och älskar den! Har dock fixat till alla råa kanter på min så den inte försvinner i tvätten.... ;-)

    Den rosa är jättefin...hoppas på mycket rea på den någonstans....


    Kram!

    SvaraRadera
  4. Morrn! Men visst är väl bilderna på Timeless underbara där? Du såg att jag skrev om dem hos mig också va?
    Annars har jag sett den där klänningen som rätt trist i modellen faktiskt. Men så där med bara ben och boots blev det klockrent fint!

    Vita tulpaner, eller tulpaner över lag - är det vårigaste jag vet!! Ska köpa ett fång i dag till köksbordet. -25° här idag så även om solen skiner känns våren långt borta....

    Ha det fint.
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Den vita tunikan var ju riktigt fin! Håller med dig angående plåtningen av kläder.. Det kan skilja ljusår mellan olika produktbilder! Men du, varför ska OM trilskas med att jämt köra trekvartlånga ärmar??? Jag tycker det är fruktansvärt obekvämt och det känns som man har för små kläder på sig :D haha Förmodligen bara jag som tycker så, men men ;)
    KRAM till blivande gammelmoster ;))

    SvaraRadera
  6. Gud den vita klänningen gillade jag jätte mycket. Kram sussi. Tack för dom fina bilderna.

    SvaraRadera
  7. Nu blir det till att spara till en timlesa!!!
    Tack fina vännen för inspirationen!

    Kramar o ha en fin dag!

    SvaraRadera
  8. Härliga bilder. Det är lite som ljusterapi bara att titta på dem :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  9. Åhh du...jag har nog allt sneglat på den där Timeless tunikan, men nu så blev man ju ännu mer sugen på den då man fick se de här fina bilderna..suck..Men jag har också dyra månader framför mig, dottern ska ta körkort, det blir dyrt..
    Ha det gott vännen
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  10. Den är jättesöt. Särskilt den vita.

    SvaraRadera
  11. Timeless-klänningen var verkligen fin!

    Underbart med vita fina tulpaner.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  12. Klänningen är så fin. Fingrade på den senast idag i en affär. Faktiskt fin på också. Bara priset som stör mig lite ;-)

    Härliga vårbilder med tulpanerna och det vita. Jag försöker smyga in mer vitt här hemma men det tar tid. Vill slänga ut sofforna till vita fräscha (som om de kommer vara det länge med 2 småbarn ;-) ) Man får ta det vartefter.

    kram

    SvaraRadera
  13. Vilka snygga bilder, gillar den vita klänningen. Men tar jag på mig den, då eller aldrig så skulle jag spilla på den! Fick inspiration o köpte vita tulpaner till helgen!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails