HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 19 februari 2011

Vårtips från Hem Å Vila

Skinnväska från Object, snyggt ljusbeige i finaste mjuka skinn.

Hej i lördagen vänner!=)
Helg igen...det rullar på;)

När man är ute på stan i den här lilla småstaden måste man alltid kika in hos Hem Å Vila! Där inne händer saker snabbt;) Mycket nytt kommer hem och det lämnar butiken lika fort, så vill man ha något gäller det att hänga med;) För att underlätta för er kommer jag ganska regelbundet att blogga därifrån så ni får se vad som finns! Har du inte vägarna förbi så och kan shoppa själv så ringer du 0381-393 30 till trevliga Gunilla så skickar hon!=) Den här butiken ligger alltid långt fram i vad som "komma skall" inom mode och trender. Mycket snyggt för olika ålderskategorier och olika märken. Tyngpunkten på butikens märken ligger på VILA, Object, Saint Tropez,Yest, Isay. Butiken har också snygga smycken från OXXO.

I går var jag orutinerad (;)) och min kamera laddade ur efter ett par bilder. Glömde i farten att jag fotade mycket dagen innan;) Men några fina vårnykomlingar hann jag med.
En perfekt väska att ha med sig ut en kväll...pengar, mobil, läppglans och nycklar;)
Äkta skinn för 400:-
Riktigt supersnygg koftjacka från Object med stor snygg krage 599:-som faller fint, kort dragkedja fram som nästan döljs under kragen.I cremebeige här men finns också i nougatbrun väldigt snygg färg! Man ser mycket chinos i butikerna nu och på Hem Å Vila finns flera par riktiga godingar;) Vårens färger går mycket i tonerna kamel, mörkgrönt och cremebeige, snyggt!
Mycket snygg beige vårjacka från VILA i tuff modell! Kan dras ihop bak som på bilden och sitter så snyggt på.

I går kväll blev det en smarrig laxrätt här med pasta och som dessert Vaniljpannacotta som är bland det godaste jag vet;)

Ingredienser

3 dl grädde
1 blad gelatin
3 msk socker
1 st vaniljstång
200 g hallon
1 dl koncentrerad flädersaft

1. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med sockret och de hela vaniljstängerna.
2. Lyft upp gelatinbladen utan att krama ur dem och tillsätt i grädden. Rör till en slät smet.
3. Plocka upp vaniljstången och släng. Häll upp smeten i fina glas eller skålar och sätt in i kylen att stelna cirka 3 timmar.
4. Marinera hallonen i flädersaften under tiden och fyll på glasen till bredden med dem strax före serveringen.

Såg faktiskt HELA Let´s Dance igår...tillhör ovanligheterna då jag ofta jobbar annars.
Frank är i alla fall min favorit...gammal idrottsfavoritstjärna, trots en del skandalomsusat leverne...;) Tycker han har en "roligt cool stil" och ger allt och framförallt tror på sig själv;) Måste säga att han är duktig med att flytta den tunga kroppen så smidigt ändå;)
Att sen en annan gammal "idol" - "Jag blir hellre jagad av vargar Orup", var med gjorde det hela ännu bättre...oj vad man har lyssnat på honom;) En superbra artist tycker jag, har sett honom flera gånger live och man blir aldrig besviken;)


Knep för oss med Ogröna fingrar!=)

Tänkte svara på några frågor här jag har fått om mitt olivträd!
Det är köpt förra sommaren, billigt faktiskt, inget dyrt "finablomsteraffärenträd"=).
Stod ute hela sommaren långt in på hösten t o m i frost någon gång fast under tak. Jag tog in det i slutet av september och sen har det bara fått stå i ett rum som är ganska svalt, men ändå rumstemperatur. Jag bara lät det vara under vintern, vattnade någon gång då och då, men sparsamt. Plockade bort döda blad och har klippt det nu när det började skjuta långa skott. Nu vattnar jag det mer regelbundet och ska låta det få ny jord med.
Det är det enkla knepet som fått det att komma igång så fint!;D

Nu blir det långpromenad i solen (och bland snöflingor) här...;)

Vad gör ni i dag vänner?=)


3 kommentarer:

  1. Vila-jackan var riktigt fin:) Jag gillar också Frank och är impad över hans smidighet. Har bara liiiite svårt att höra vad karln säger;) Kram

    SvaraRadera
  2. vilka underbara bilder du bjuder på . Skulle vilja ha hela din garberob. Fin header oxå

    Kram malin

    SvaraRadera
  3. Hej Vännen,

    Kan bara intyga att koftan från Object är helt grym! Så nöjd, har den sandfärgade och är så nöjd... användbar!

    KRAMAR

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails