HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 6 mars 2011

Chloé, Hunky Dory & lite inredning


Godmorgon söndag!
Sovmorgon vänner?
Jag har vakat över er i natt, hoppas det har känts tryggt...;)

Hittade Chloés nya doft love i veckan när jag var på "dofttur" och den föll mig verkligen i smaken! Ren, mild lite lagom söt och den beskrivs så här:
"Love är ett koncentrat av känslor med apelsinblomma, stänk av rödpeppar, iris, hyacint och heliotrop som avslutas med pudernoter och en gnutta mysk. Doften kommer i en ljuvligt gyllene rosa flaska som knyter an till märkets sofistikerade smakfullhet."
Kul när man hittar nya favoriter, det är lätt att fastna i sina trogna dofter;)

Stannade till och såg en snygg jacka utanför en butik i vår lilla stad och såg den senare på nätet. Det visade sig vara vårens Hunky Dory. Jackan är verkligen supersnygg och ännu snyggare in real life än på bild;)
Den här godingen nedan är också Hunky Dory och en jättefin tunika/klänning. Om jag inte har helt fel är det samma eller liknande populära modell sen förra våren...
Jag har under en längre tid spanat barstolar i lantlig stil och det visar sig inte vara så lätt att hitta!  Tidigare fanns en jättefin på MIO som hette Åminne, men den verkar ha utgått. Den jag hittar som jag gillar bäst är Ikeas vita stol med kryss i ryggen och bra pris. Är trött på mina vita tygklädda som man får tvätta minst varannan vecka...En snygg stol i trä skulle vara så smidigt! Någon som sett några andra fina, lantliga vita barstolar?
Såg de här sötnosarna på Jotex sida...tycker de var fina för priset 379:- Påminner lite om Tine K lampskärmar, även om hennes är ännu snyggare och också ännu dyrare;)

Lite inspiration på söndagsmorgonen!
Hopp ut i solen sen efter er låååånga sköna frukost så ses vi ikväll;)

6 kommentarer:

  1. Hunky Dory-tunikan är fantastisk! Lamporna döläckra:) Ha en fin söndag! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Klickade precis hem två av denna fina lampa från ellos nu på 25 % rabatt så det blev bara 279 kr styck! Kommer bli riktigt fint över matbordet!
    http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Belysning-Taklampor/_/N-fa4Z1z141xe?Nr=269566&sta=fa2Z1z141xe|||0
    Kolla in bilder snart i min blogg

    http://ellespinkbubble.blogspot.com/

    Elle

    SvaraRadera
  3. Hunky Dory jackan är så snygg! Provade den i Göteborg och blev kär i den i marin...
    Solen skiner och jag ska ut och gå en runda med hunden. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Klänningen från Hunkydory är så snygg. Den hade jag velat ha i sommar, men om det blir sommarstugeköp gäller det att hålla i slantarna. Vad roligt att du var inne på min blogg och lämnade tassavtryck igår :) Visst vore det härligt att få inreda en stuga till sommaren. La ut mer inspiration på bloggen idag som jag hittade på nätet. Oj, vad fint man kan göra iordning en liten friggis. Jag vill börja nuuuu ;)

    SvaraRadera
  5. ahh, vad fina lampor!! Tack för tipset, jag har kollat på liknande som kostade över 2000kr vilket var tokigt!!
    kramar och hoppas att din vecka bli fin!

    SvaraRadera
  6. Här finns det mycket fint att titta på som vanligt :)

    Hoppas att allt är bra med dig.
    Kramar!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails