HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 26 mars 2011

ESTER ELEONORADAGENS, EN HÄRLIG AWKVÄLL & EN NY DOFTKÄRLEK


Goodmorning
Wow, idag gör jag mitt 700e inlägg!=)

Lovely lördag och jag ska ut och springa snart!
Skön start på morgonen, efter sovmorgon;)

Har sovit "i" om man kan säga så, ett test på en ny brun utan sol i natt...efter en varm skön dusch (hmm ganska sent i natt efter en trevlig kväll...;)) så smorde jag mig med det testet jag fick med mig hem från Kicks, Faux Tan- Sunless Tan från bareMinerals. Ska absolut på en gång till för färgen ser toppenfin ut! Tveksam till de flesta bus då de brukar lukta illa...men den här känns helt ok.

Mycket trevlig kväll i går i staden Jönköping och så rolig After Work med vänner både från P och mina andra;) Min fina EE dress fick hänga på till tights och stövlar, för att "klä ner" den lite. Trivs så bra i den klänningen;) Lite mat med frampå kvällen och innan hann jag med att besöka några butiker lite snabbt. Skoinköp till son och lite annat...något förändras i köket...vad får ni se en annan dag=)
 Fin i halsringningen...This is BEFORE BUS...det ser väl alla=)
Älskar färgen och materialet...

 Sprang av en slump över den här nya doften från John Galliano...Superfräsch helt LOVELY doft! Bara den underbar flaskan utformat som ett kärleksbrev med handstil och frimärke på gör att man faller!

Beskrivs så här;

En feminin myskig doft, som tar fram moderna och överraskande kontraster från en klassisk chyprestruktur. Doftens hjärta är en hyllning till kärleken, uppbyggd av det mest feminina och förförande duetten av blommor; ros och jasmin. Jasminen bidrar med krispigheten och sina söta, honungsdoftande noter. Den turkiska rosen ger doften sin friskhet och mjukhet.

Den får bli min nästa doft=)
Här är den omtalade ny BUS från ID bareMinerals! 400:- för flaskan på Kicks och därför är det bra att få med sig en liten burk hem och testa om man verkligen gillar den.

Ska nog kolla vår lilla stad här idag då det är och har varit mycket på G. Modemässa och modevisning är avverkade, vi har haft Jay Smith här och Tommy Nilsson bl a. I dag fortsätter det med Blåljus överallt;). Försvarsmakten, Polisen, Landstinget, Räddningstjänsten håller förevisningar och utställningar på stan och kvällen avslutas med Blåljusfest;) och Earth Hour på torget.
Dock inte för mig, då jag ska jobba natten... bland blåljusen istället;)

Önskar er en fin dag!


Uppdatering ID bareMinerals BUS!
Verkligen superbra efter att ha testat nu! Ingen särskild lukt alls, luktar tvärtom många andra riktigt fräscht! OBS! Ta på en handske innan ni smörjer in er;) Färgen biter direkt! Snygg lagom färg och lätt att få in i huden. Detta blir absolut ett köp!=)

9 kommentarer:

  1. Godmorgon fina du! Du strålar som våren! Ha en underbar dag! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Gomorron vännen.Underbart läckra kläder .Bara så himla snyggt♥.Vad skoj att det blev mysig afterwork alltid skoj att träffas efter jobbet och surra äta och må gott.Tack för härliga tips om go parfym och brun utan sol.Önskar dej en underbar dag söta du.Vår kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Du är nog den mest olata människa jag "känner":)

    SvaraRadera
  4. Tack söta för BUS-tipset :) Jag tycket det är så svårt att hitta en som ger vettig färg. Lukten stör jag mig inte såå mycket på - den försvinner ju men färg hjälp! Ska se till att få ett prov på "din" i dag. Du ÄR den där klänningen - så fin :)
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Du är superfin som vanligt! Är spetsen nertill fastsydd i själva klänningen eller har du en underkjol? Jag fick hem mitt första EE-plagg igår. Supersöt men himla genomskinlig så nu undrar jag vad jag ska ha till.

    Du får gärna berätta hur BUS:et var den.

    Ha en skön lördag!

    kram

    SvaraRadera
  6. TACK alla för era hälsningar!=)
    Septemberflikka; Nej det är son en hel spetskjol under klännigen, riktigt arbetad och fin! Ja EE har så fina plagg. Kanske du kan ha en underklänning under?
    Har skrivit längst ner i mitt inlägg om BUSen som var TOPPENBRA!!! Den absolut bästa jag har testat...ever!=)

    KRAM ALLA!
    Adela

    SvaraRadera
  7. Tack för tipset om BUS, det känns som läge för det nu!

    Hoppas att natten blir lugnt, det är ju trots allt lönehelg!
    Kram Anne-Lie

    SvaraRadera
  8. Så underbart fin du är i klänningen!!
    kramar!

    SvaraRadera
  9. Hej! Tack för BUS tipset :) Parfymen har jag också luktat på och tycker jättemycket om den! Kram och ha det bra på jobbet!!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails