HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 21 mars 2011

HÄRLIG PROVNING AV VÅRNYTT HOS HEM Å VILA



Hallå i kvällen!

Vårkänslorna kom fram med solen i eftermiddags så då var det dags för lite vårprovning hos Hem Å Vila! Här är till er, så ni får se några nykomlingarna på, från Saint Tropez, VILA & Object. Några pics med på smycken från oxxo & Lilly of Sweden;)
Det märks tydligt i modet och trender att det är beige/armygrön som kommer starkt i vårmodet och vissa plagg är lite armyinspirerade! Härligt tycker jag med, trots att jag gillar volanger o den romantiska touchen.

Översta bilden supersnygga beige/kamelfärgad strechbralla, 399:- som sitter perfekt på. Fickor på benen och skön strechig känsla. Söt topp/linne, 499:- från Object med spetsmönster fram och oregelbunden nertill. Mycket snygg scarfes (som jag glömt vilket märke den var ifrån) men SNYGG!
(Smile...)
 Den här godbiten från Saint Tropez måste man nästan se i verkligheten! Mycket snygg och läcker att ha i sommar en varm sommarkväll. Modellen är suuuuper! Ganska stor i storlek, jag provar XS. Finns i fler färgställningar för 399:-
 Samma klänning men i en annan färgton, jacka VILA och väska Lilly of Sweden
Väldigt lik riktigt skinn! Snygg, snygg, snygg beige jacka från VILA, som man knappt kan se att det faktiskt inte är skinn! 499:- så ett superpris på den!
 Väskan från Lilly of Sweden!
 Armygrönt i lite armyinspirerad klänning från Sanit Tropez.
En somrig sötsak från VILA! Fin med sin oregelbundna skärning och skirt tyg. Jag gillar kombinationen stövlar till för att det inte ska bli föööör sockersött;)
 Mycket snyggt halsband från Oxxo med flera skinnremmar och "kedjor" i samma.
 Riktigt fin klockhalsband från Lilly of Sweden!
 Mmmm....gillar det här kraftiga hjärtat med text i sidan från Oxxo i läder och kedja.

Lite smakprov från min provning!
Hoppas ni gillade det;)


Kramis

10 kommentarer:

  1. Du är ju dö-läcker i allt! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, jag gillade det. Vita Vila klänningen köpte dottern i helgen, hon provade med slitna jeans till och det var jättefint , inte heller för sockersööt.
    M.v.h M.L som F

    SvaraRadera
  3. Underbar inspiration!! Hela din blogg är som en sprudlande inspirationskälla, jättefin och härlig att läsa!
    Ha en fin vecka,
    Sofie

    SvaraRadera
  4. Du är så snygg i allt! Långklänningen är Lovely! Blir nog en till sommaren... ska se om jag hittar klänningen i min stad! St Tropez finns väl på Vila o MQ? Kram till fina dig! Anna

    SvaraRadera
  5. Snyggo-Heléna!! Men åhhh snäckan vad fiiiiiiin du är i allt!! Dessutom skapar du ett shoppingbegär utan dess like hos mig.. Jag som har köpstopp just nu! :(
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Åh! det gröna linnet överst är super! Sånt vill jag ha tror jag. Sen måste jag fråga hur lång du är? JAg är 169 och ser inte klok ut i maxiklänningar. Den där du har på dig sitter perfekt överallt och jag blir rent utsagt AVIS! ;-)
    kram!!

    SvaraRadera
  7. TACK snälla, ni är alldeles för snälla=)
    Kul att prova och kanske inspirera;) Gillar ju själv att se andra som provar=)
    Evalena: Jag är en liten räka...;D 166 cm så den här var perfekt, ofta är de för långa för mig;)

    KRAAAAAM ALLA!=)

    SvaraRadera
  8. Morrn! Tackför den infon-den sitter iaf perfa på dig och jag antar att de jag provar är för långa pga att jag måste har stora strl för bystens skull....

    ha en fin dag! KRAM

    SvaraRadera
  9. Åh, vad fin den vita klänningen var, och halsbandshjärtat med. Lovely!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails