HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 24 mars 2011

I KÖKET, HÄRLIG KVÄLL & VÅRENS FÖRSTA TUR


Hallo sweeties!

Oj, idag blåser vi bort i Småland!
Jag har tagit min första riktiga löptur idag, äntligen! Skönt men hårt i blåsten och man är ju inte snabbast i stan efter vintern...;)

Lite bilder idag på några detaljer från köket. Gillar medelhavssalt som extra piff ibland och det här roliga ROSA hittade jag i vår lilla fina butik Smått & Gott i stan. Princesssalt...ja ni hör ju på namnet att det måste vara fint=) Svagt rosafärgat, innehållande rödbetspulver, rosblomsblad och hibiskus;). Extra fint att ha i en rosa liten pajform från Ib laursen med porslinssked till.
 Här står mina fyndade loppisgafflar och knivar och glänser nu! Snygga och billigare än att köpa bestick på ex Ikea;) Jag förvarar bestick i korgar från Bruka på bänken. Smidigt att komma åt och snyggt.
 Smörknivar och tesil från Indiska i fin keramikmugg från Paradis keramikverkstad på Öland.
 Kvällen igår hemma hos E var fantastikt trevlig! SÅ underbart god mat...grekiska biffar på spett, tzatziki, västerbottenpaj, sallader, grekiskinspirerad potatissallad och brödet med pesto och annat gott i var mummmmmma! Oj, oj...tjejen är så duktig med sin utbildning från Grythyttan hon har bakom sig;)

Ett rosa paket hade vi med oss med en fin stor keramikljusstake i;) Hoppas den kommer att passa i det nyrenoverade suuuuperfina huset! Så snyggt de hade gjort! Det är så kul att se hur man kan förvandla gamla hus så! Hela huset var mycket snyggt och så smakfullt. Jag blev särskilt kär i köket med liggande panel på väggar, en giganstisk specialbeställd köksö och just detta när det moderna möter det lite lantliga stilen, galet snyggt! Stort fint badrum med lejontassbadkar och krona i taket, überstort vardagsrum med såna YTOR. O I love it!
Lite dålig bild men den här smarriga desserten serverades så fint i en gammal ärvd kaffeservis;) Sanslöst god vit chokladcreme i koppen med hembakat flarn och sockerkokad bärkompott, mumma det med=)
Japp! I dag är de luftade....skönt!

Ha en toppendag vänner!

8 kommentarer:

  1. Duktig du är som kommit igång med löpningen,....imån sätter jag igång!!

    Kram fina du!

    SvaraRadera
  2. Rosa flingsalt!! Vad roligt!!!:) Åhh vad det lät mysigt där du varit i finfina huset:)
    Jag har promenerat idag..jag var helt katasrofalt för lat för att springa för det är fullt med folk här i metropolen så fort solen visar sej, så jag tänkte skona alla från att se mej försöka ge mej på springtur..fniss..en snabb promenadtur kom jag däremot galant undan med:)
    Kram kram finaste du:)

    SvaraRadera
  3. Här är en till som promenerat - dubbelvikt i blåsten :( Får skylla mig själv som gick över en lång hög bro!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Brr kallt i blåsten, men vad duktig du varit.

    kramar!

    SvaraRadera
  5. Mmmm vad mysigt med rosa flingsalt.Bara så läckert.Vilken mysig kväll ni hade igår .Låter kanontrevligt.Verkar vara ett himla vackert hem.Vad duktig du är som börjat springa.Fina och härliga bilder som alltid.Vår kram Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Ja idag fanns verkligen risken att man skulle blåsa bort. Borde också ge mig ut på lite motionsrundor.
    Vad fint med rosa salt, kanske något man skulle inhandla om jag hittar det.( finns det kanske i min närhet?)
    Ha en skön helg!
    Märta

    SvaraRadera
  7. Härliga bilder! Nu längtar jag efter vårat kommande nya kök!
    När jag ser din bild på löparskona så blev jag genast påmind om att det är dax att investera i ett par nya. Några mollysar får stå tillbaka ett tag tror jag...

    SvaraRadera
  8. Tänk så mycket roligare det måste vara att laga mat med prinessalt =)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails