HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 23 mars 2011

WEBSHOPSJOBB & SNYGGA VÄSKOR


Godmorgon vänner!

Snabb hälsning från mig innan allt jobb...;)
Underbara bilder eller hur?=)

I går  fick man onekligen en känsla av att det inte ligger så långt borta...vilket underbart väder! Riktigt varma vindar.

Bilderna ingår bland alla de hundratals jag sitter och jobbar med i när jag uppdaterar webshopen åt ett företag som säljer trädgårdsmöbler! Mycket fint och mer är på ingång;) Tältet Havannah överst är väl helt galet fint?! Tänk en egen strand och detta....dream, dream, dream....;)
Gjorde företagets webshop för 2 somrar sedan och nu är det dags för årets nyheter att komma in. Ett gigantiskt jobb kan jag säga att lägga in allt med rätt artikelnr, bilder, priser, vikt och kubik för rätt transportkostnader. Kika in om ni vill!=)


Vem vill inte sitta här och softa?;) 

 De här snyggelisnygga väskorna från Lilly of Sweden föll jag som en sten för! Förhoppningsvis finns de snart i en webshop hos en underbar vän...återkommer om det då!=)


Vet ni vad jag ska göra ikväll??=)
Det är lite party mitt i veckan på gång...Vi är ett gäng av mina kollegor på P som är hembjudna till en tjej i deras nyrenoverade hus på varmrättsbuffé & dessert & slurp i glasen=) Mysigt och kul ska det bli=)

Skickar med er den här godingen idag...en av mina absoluta favoriter. Fantastisk låt och text;)

Ha en härlig dag vänner!

KRAM


5 kommentarer:

  1. Morron vännen.Ja nu går vi mot rätt håll bara så gott.Underbara bilder .Kanonsnygga väskor bara så himla snygga.ÅÅÅvad skoj med lite party party.Önskar dej en skön och underbar onsdag goa du .Vårkramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Adela, vilka fina ting du visar idag. Väskan var ursnygg, allt annat också :-)

    Hur många jobb har du egentligen :-)

    Ha en fin dag

    SvaraRadera
  3. Ljuvliga väskor! Underbart vacker sommar-paviljong! Funderar på en liknandes till trädgården. Härligt med lite party mitt i veckan! Ha det så trevligt ikväll!

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  4. Härligt med lite vårparty mitt i veckan! Ha en underbar dag! Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Då önskar jag dig en härlig kväll.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails