HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 29 april 2011

KOMMANDE FRAMTID...


 Tjingeling vänner i fredagen!

Skönt att det är fredag eller?
Tycker jag med även att jag ska jobba i natt...;)

Lite småtrött girl här idag då jag hade en jättetrevlig kväll igår!Mingel, buffé och bubbel på stans lilla mysigaste hotell för att fira med nya ägarna, som är fem personer, till detta söta hotell,varav en av dom är den som jag numera jobbar för;)
Själva övertagandet skedde igår och såklart ville de fira!

Hotellet ligger mitt i vår fina gamla trästad och är verkligen en pärla! Kan rekommendera er vänner som eventuellt har tänkt er en sväng över Småland att övernatta på hotell Vaxblekaren;) Hur pittoereskt som helst! Känns extra kul då min nya jobbvärld innebär att marknadsföra även detta ställe så småningom, så jag börjar redan nu;)

En del av er har varit lite smånyfikna på vad det är jag ska göra fortsättningsvis, så jag avslöjar lite av det här och nu=) Först och främst är jag nu sponsoransvarig och koordinator för marknadsföringen i samband med främst vår härliga stadsfest som äger rum en gång per år, samt andra roliga kommande evenemang. Så småningom ska det styras åt att även innefatta marknadsföringen av hotellet, som ska framledes kunna erbjuda inte bara boende utan även fungera som ett större konferenscenter och musikhus. Känns riktigt kul nu att få sätta tändera i detta på heltid! Bilden ovan är tagen från hotellets balkong, så ni ser hur centralt det ligger mitt i stan. Vår fina kyrka finns precis vid staden stora torg, så närheten till allt är finemang!
 Har redan kommit igång med att fånga in sponsorer som ska vara med och sponsra, främst stadsfesten till att börja med. Roligt men krävande på sitt sätt, då sponsorerna givetvis ska ha nytta av tillbaka att vara med! Stadsfesten här är uppstartad för flera år sen av Håkan Waxegård som nog många känner igen som Hulstfredsfestivalens grundare och som satte lilla Hultsfred på kartan. Han har även gjort ett sanslöst bra jobb för lilla Eksjö med sitt engagemang för staden! Så kul att få vara med nu och jobba med honom!
 Charmigt till tusen!=)
 Annars lullar dagen på här hemma idag med BRÖLLOP på TV såklart och lite plock och fix. Har gungat hängmatta en stund i solen och kikat upp i det blå...;)
 Betong, vita penséer och gamla tvättbrädor i skön kontrast på altanen...;)
 Konstverk.....
Storstäd av köket! Härligt när det är fräscht;)

Njut av dagen nu vänner och berätta om ni ska göra något kul?!8 kommentarer:

 1. Hej! Ser mycket pittoreskt och rart ut, båda hotell och kyrka. Din vackra hängmatta kan man både njuta av att ligga i och att sitta bredvid och titta på. lycka till med ditt nya jobb!//Christina

  SvaraRadera
 2. Grattis till nytt jobb, vad kul!

  SvaraRadera
 3. Oooops..i din härliga hängmatta kommer jag någon gång i livet att ligga å bara babbla om hur underbart det är:):)
  Tusen kramar sötnosen:)

  SvaraRadera
 4. Vilket spännande jobb du fått dig. Jag har aldrig varit i Småland, men din beskrivning av din lilla stad gör mig jättenyfiken.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh vad spännande ditt nya jobb låter:) ett riktigt drömjobb! Spännande!
  Trevlig Valborg till dig!
  Kram/C.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Har följt din fina blogg ett tag och gillar allt med den; layouten, dina fina kläder , din inredning och den bild jag fått av dig som person!:) Stort grattis till ett jättespännande jobb!
  Kram Annelie M

  SvaraRadera
 7. Vilket jobb du har fått! Ska allt åka in och kolla lite på din stad när vi passerar i sommar på väg till skåne:) Kram

  SvaraRadera
 8. Stora tackkramen till er alla!=)
  Kul att ni läser och kommenterar;)
  Ni är såååååååå välkomna till lilla Eksjö i sommar!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails