HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 13 april 2011

NOSTALGITRIPP


God morgon onsdag & glada girlies!

Skönt, skönt, nu är mina garderober genomgånga och städade...;)
En del får flytta och säljs vidare, en del får stanna och vissa saker som mina Mollysar får stanna såklart! Är galet förtjust i dem alla, det är väl som när en man hittar en ny bil, ett nytt golfset eller nån annan teknikpryl...love!=) Kanske ytligt tycker en del, men jag ser mitt Odd Mollyintresse som just ett........intresse och faktiskt en livsstil på sitt sätt!=) Framförallt är det andrahandsvärdet som är toppen om man vill sälja! Så man kan aldrig uppmana för mycket till alla som köper OM plagg via nätauktioner att se upp med kopior....;/ Galningar som håller på med den verksamheten!

I mitt garderobsplock kom mina babylådor fram och jag fick en nostalgitripp igen!
Jag har två lådor med nästan bara stickat som min mamma gjort till mina killar när de var små. Så kul att ha och det är riktigt fina saker! Visar er mest för att ni ska få se vilket jobb hon nar lagt ner och detta är en liten bråkdel av allt hon gjort genom åren. 19 år gamla kläder som båda grabbarna haft en del...Visst är det kul att spara?
Tröjan och byxan överst är så fint så det hade jag lätt haft idag med om man haft smått...;D (tur det då att det inte är så kanske...=))
 Fint stickat i vitt med tåg på ...;)
 Röd strickad tröja med panda på...;)
 Lite svårt att fatta att han som är i Berlin nu med st 43 i skor har haft de här!?!:D
 Ljusgrönt och lila....ja, ja...det var några år sen=)
Som varje ståndsmässig liten pojke så har de naturligtvis haft sjömanskostym! ha ha....;)

En liten nostalgitripp...ni har säkert lådor hemma ni med!?

Önskar er en TOPPENDAG!


4 kommentarer:

 1. Gomorron tjejen!Mmm vad mycket fina kläder som du har sparat efter dina killar som din mamma har lagt ner mycket omsorg och kärlek på.Bara så himla fina.Önskar dej en fin onsdag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Ååå vad söta. Sjömanskostym har min mamma alltid tjatat om att hon önskat hon kunde fått köpa (vi är bara systrar) och när jag fick Felix var det det första hon spanade rätt på :-). Jag blir alldeles bebistokig om jag tittar på de gamla babysakerna så det går inte, då blir maken lite rädd att jag ska få för mig något :-)
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Vilka söta små kläder. Det är hur kul som helst att ha kvar som minnen. Jag har sparat allt som är hemstickat samt kläder som var mina och makens favoriter.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ååå så skoj, det vita stickade med tåget har jag i någon låda. Det stickade jag till min tjej för 19 år sedan.Det är så skoj att sticka, fast nu för tiden blir det inte mycket av den varan.
  Hälsn M.L som F

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails