HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 6 maj 2011

EN GÅRDAGENS MOLLY & TILL SALU!

Hallå i fredagen sunshines!

Hoppar in snabbt till er och säger hej och hoppas ni har en skön fredag?

Är en väldigt dålig bloggare just nu och ännu sämre på att ha hunnit skriva hälsningar hos er, mina favoriter;) Bättring kommer, ska bara komma i kapp lite!

Sitter på mitt lilla kontor med en banan och kaffe nu...har faktiskt hunnit springa en sväng på morgonen och t o m hunnit med en hårinpackning! Yes, tänker nog min frisör om hon läser detta...En klippning ska det bli framöver med=)

Här kommer min gårdagens som var den superfina tunikan från Odd Molly som jag just nu när jag ska skriva det, tappat namnet på=) För er som gillar den tycker jag ni ska hålla utkik, har sett att den ofta är ute på Tradera till bra pris och att den är det kan nog förklaras med att många har köpt fel storlek. Den är nämligen lite liten i storlek och jag råder till att gå upp en storlek;)

Här är OMs sjal från förra sommaren med...härliga färger och spets på och fantasiska fransar;)

TILL SALU, EN BRANTINGDRÖM!

Borde vara mer använd för den är helt underbar men konstaterar att mina favoriter är många just nu...;) Därför kollar jag läget här i min blogg först om någon är intresserad av att köpa den här underbaringen från Charlotte i Göteborg och obetydligt använd=)
St S, i fin brun färg och sanslöst fin modell!
650:- inkl frakt.
Maila mig om du är intresserad;)

Nu ska jag ut och besöka några företag!
Ha en sköööön fredag och ikväll presenterar jag en UTLOTTNING här hos
HOUSE of ADELA!=)

KRAM!

8 kommentarer:

  1. Hallojsan sötis.Låter som en kanon härlig början på en mysig fredag.Vad fin du är!!!!!Bara så himla läcker.Ha nu en mysig fredag Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Underbar dagens! Ha en härlig solig fredag! :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. SÅ fin du är i din REEDY tunic!! Älskar min så jag köpte på mig den i två färgsättningar ;-D
    Den finns just nu till superpris på Full Circle Star shop (i Kanada) om någon mer undrar till ca 800 SEK. Länk här om någon är nyfiken:
    http://www.fullcirclestar.ca/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&Itemid=53&category_id=2&product_id=34
    Ha en underbar fredag fina du.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. The white tunic is called Reedy Tunic and is available on my website www.fullcirclestar.com at a very good price. it looks so fresh and lovely on you and is perfect for Spring and Summer. Good tip about the sizing.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  5. Vad fin och fräsch du ser ut! Gillar att du blandar sött och salt så att säga.

    Ha en fin kväll!

    kram

    SvaraRadera
  6. Som vanligt har du en supersnygg outfit. Tack för att du inspirerar.
    Ha en skön helg :)

    SvaraRadera
  7. Oj vilken fin tunika! Mycket bra val, kanonsnyggt!

    SvaraRadera
  8. Hej! Jag skulle vilja veta vilket linne du har under den vita Reedy Tunican? Spetskanten nertill var så fin. Svara mig gärna på anna.sand@netikka.fi eller på min egen blogg, så hittar jag ditt svar lättare. TAck på förhand!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails