HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 19 maj 2011

FÖRLORA FÖRSTÅNDET & ALDRIG HAR VÄL TRÄNING VARIT ROLIGARE;)Good evening friends;)

Kikar in i kvällen efter en högst intensiv dag, men roligt är det!
Börjar lära mig nu att dagarna går i raketfart och att det händer väldigt mycket hela tiden...passar mig som vill ha tempo=) Doggispromenaderna i skir grönska med fågelkvitter nära hemmet på kvällen hjälper mig att varva ner och sortera alla intryck och tankar;) Det hjälper också att mötas hemma av två väldigt glada vita med blöta nospussar...;)

Är glad att jag får möjligheten att göra det jag gör nu...det har utvecklat mig jobbmässigt mer redan, än det gjorde på lång tid i mitt förra jobb. Tänk vad det betyder mycket att få respons för sitt tänkande och kreativitet och att bli bemött på ett bra sätt!;)

I morgon bitti girls är det dags att förlora förståndet i Campadres kampanj med Odd Molly! Två underbaringar är med som ni ser ovan. Den überfina skinnjackan och den sanslöst vackra Drama Coat! O, hur ska detta gå?!? Visst är de snygga?
Kanske blir det halva priset på Draman, då blir den plötsligt överkomlig=)
Läste det här roliga inlägget nedan. Aldrig har väl träning varit såååå kul innan som om man praktiserade detta!=)

Dåligt samvete för att du tog en tur på stan i stället för på löpbandet? Ha inte det! Här har du  guiden för dig till nya träningstrenden som håller både dig och plånboken i trim.


Workout – shopout

Shoppa loss – med gott samvete. Du kan bränna fler kalorier än på gymmet om du shoppar på rätt sätt. Dåligt samvete för att du tog en tur på stan i stället för på löpbandet? Ha inte det! Här är guiden till nya träningstrenden som håller både dig och plånboken i trim. Det känns ibland som om livet självt som kommer emellan oss och våra snygga stuprörsjeans.

Sena dagar på jobbet, stress i skolan eller barn som ska skjutsas kan göra att tid för träning känns som en ren omöjlighet. Men bara för att du inte har tid eller ork att köra det där spinningpasset behöver du faktiskt inte strunta i dina träningsmål helt och hållet. Du behöver bara vara lite mer kreativ. Du behöver inte välja

Om valet står mellan att gå till gymmet eller ta en spontan shoppingrunda på stan så är valet lätt för många. Men nu visar det sig att du faktiskt inte behöver känna dig särskilt skyldig för att du skippar ditt gympass till förmån för shopping – enligt en undersökning från brittiska varuhuset Debenhams förbränner en genomsnittlig kvinna runt 385 kalorier under en och en halv timmes shopping, vilket motsvarar ungefär två kanelbullar eller två stora glas vin.


Enligt undersökningen tar vi i genomsnitt 7 305 steg varje gång vi ger oss ut på en shoppingrunda, en bra bit på vägen mot de rekommenderade 10 000 steg som vi enligt Folkhälsoinstitutet bör ta varje dag. Lägg till vikten av väskor fulla av fynd och du har ett komplett litet motionspass.

Få upp pulsen i gallerian

I USA har man till och med myntat uttrycket ”mallercise” – en kombination mellan mall (varuhus) och exercise (träning) – där folk träffas och motionsgår i varuhus runt om i landet. Grupperna går oftast igenom varuhusen innan de öppnar och får på så sätt en snabb morgonpromenad samtidigt som de hinner fönstershoppa butikernas utbud först av alla. Anhängarna pekar på att du aldrig behöver oroa dig för dåligt väder eller farlig trafik – och parkerar du dessutom en bit bort från ingången kan du ge dig själv ett extra motionspass. – Parkeringsplatserna runt ett varuhus är ofta gigantiska, så ta några varv runt hela anläggningen innan du går in. Du får upp din puls och förbränner lite extra kalorier, tipsar träningsexperten Marco Borges som bland annat tränar stjärnor som Beyoncé och Shakira.
Ha ha....jag gillar ju löpning men detta slår nog ut det, eller vad säger ni??=)

Ha en skön kväll sweeties!


8 kommentarer:

 1. Hihihi... Då är jag värsta träningsnarkomanen ;)

  kram

  SvaraRadera
 2. Haha, jo det ÄR ju sant ! Shopping förbränner ! både kroppen & plånboken ;-)

  SvaraRadera
 3. Haa.haa, det är ju det jag alltid har sagt, shopping är bra träning...fniss...
  Du, vilken ljuvlig godisbutik du visade i förra inlägget..wow alltså..där hade man gärna velat vara !! Sååå himla roligt att du har ett nytt jobb som du trivs med..kanon..vad är det du jobbar med nu då ??
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 4. Ha ha underbart Ha det Kram Sussi.

  SvaraRadera
 5. Låter som ett av de roligaste träningspassen jag läst om ...fniss...Denna modellen passar mej ypperligt:)
  massor av kramar söta å det är så roligt att läsa hur bra det går på nya jobbet:)
  Det är du värd!

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar motionsform, ibland känns det som man skulle ta ett sådant pass när tillvaron känns trist! Man blir inte svettig heller.

  Gillar klänningen på bilden, det ser ut som ett Marimekotyg.

  Ha en underbar helg o vilket roligt jobb du har fått!

  SvaraRadera
 7. Underbart! Det kallar jag motion som heter duga :) Nu ska jag fortsätta motionera med gott samvete.
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails