HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 16 juli 2011

EN SKÖN MORGON, ODD MOLLYPROVNING & LITE WESTIE



Hallå söta vänner!=)

Sköööön morgon här med sovmorgon och frukostkaffe på altanen i liiiiite sol. Vädret är väldigt omväxlande här i Smålandia! Älskar min fina kopp från Indiska...fler ska inköpas;)
 Gjorde en tur på Fina Hem igår och provade lite snabbt någon nyhet och ett reaplagg;)
Den här nyheten från Odd Molly var suuuupersöt men modellen finns en del att tycka om...Söt som socker som sagt men smal i armarna och väldigt vid förövrigt. Jag skulle behöva gå upp på st 2 för ärmen skull, är ju faktiskt inte vare sig särskilt tjock om armarna eller kan skryta med kraftiga muskler, så ibland förstår jag inte OM varför deras ärmar är sååå trånga?! Annars är blusen en liten dröm!
 Ärmen är ljuvligt fin!
 Provade detta REAfynd i st 1, men den är så trång över bysten så här krävs också en 2a. Annars i övriga fall är jag alltid en 1a i allt. Vissa modeller i OM är helt klart mindre!
 Söt, söt blus frånVintage by Feé som kommer med MYCKET fina kläder! Håll utkik, de har massa fint inte bara smycken;)
 I går träffades Tripp, trall och trull.....skulle man kunna kalla dem!=) Sötnosar i 3 storlekar och så goa! Theodor, lilla B och lilla sötnosen Vilda, här utanför Malins butik Zanslösa Ting;)
 Att får tre hundar att titta åt samma håll samtidigt är som att spela på Lotto! Man ska ha tur=) Vilda ger upp till slut och lägger sig ner, precis så som valpar är;) Hon är så gudomligt söt, låter som en pitbull ibland och bits med sina gaddar som en krokodil;) "Mamma" Banchy som har fostrat valpar i sitt liv,, däribland sonen, busen Theodor fostrade henne på plats en gång som tikar gör...till stackars Malins förskräckelse=) Men så gör tikar med valpisar, precis som vi mammor kan säga till andras barn med;)
Lite sommarblommor från min trädgård....så fin den rosa är;)

Nu ska T & B ut med mig på en löptur!
I kväll ska jag jobba och servera på Hotell Vaxblekaregården;) Roligt och fullbokat är det med Cookies n Beans på scenen, så det blir nog en lyckad kväll!=)


Hoppas ni har en strålande skön lördag!

KRAM


5 kommentarer:

  1. Hej snygging:)!

    ÅÅ dina söta små vovvar. Bilden är fin nog för att kunna rama in. Såååå söta dom är!

    Alltid kul att fynda lite på REAN.

    Vad är det för snygg kopp? Vilket märke?
    Dem var sper söt.

    kram CC

    SvaraRadera
  2. Hej! Den fina koppen har jag också hemma :) Fina kläder du har provat!! Klänningen ifrån Odd Molly är ju så fin! Kramar

    SvaraRadera
  3. Fin du är i klänningen!!!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoo hooo så mycket fint du visar..vovvarna..jaa så söta de är..o lilla goa Vilda..
    Så fina kläder, den där klänningen har jag budat hem på Tradera, har inte fått den ännu, jag hoppas verkligen att jag kan ha den, men den är en storlek större än jag brukar ha..tur..
    Ha det gott och lycka till med serveringen !!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  5. Åååå vad mycket fint du har provat.Bara så fin 'r koppen.Vilka små sötisar.Ha nu en skön kväll söta du .Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails