HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 12 juli 2011

KÖKSTRÄDGÅRD & ODD MOLLY HÖST/VINTER


Godmorgon sunshines!

Gissar att ni sover som bäst i era sköna sängar...snart gör jag det med, att jobba natt efter ett dagpass är ganska tungt;)

Fotade lite i min lilla "köksträdgård" häromdagen...den är lagom för oss och jag gillar mina små planteringar.  Hortensia är en av favoriterna, men det visste ni ju innan=). Gillar blandningen av zink, rost, luktärtor, pelargoner, murgröna & hortensia!
Har nyfiket kikat lite på Odd Mollys höst och vinter som redan går att förboka om man är intresserad av det. Jag gör det inte, jag vill njuuuuuuuta av sommaren först och det man vill ha brukar inte vara några problem att få tag på senare heller;) Finns några riktiga godbitar, men jag tycker det är för tidigt att köpa höst redan innan man har haft semester. Känns som de har lite för bråttom...varför kan man inte vänta in årstiderna?;)

Titta och njut ni med...här är det jag gillar bäst!











Sköt om er idag så ses vi ikväll med vinnare
av Stadsfestbiljetter!


13 kommentarer:

  1. Din köksträdgård är härlig! Får en mysig & ombonad känsla när man ser dina bilder.

    Kram

    SvaraRadera
  2. hoppas du kunde sussa gott! det finns inget skönare att lägga sig och liksom svimma i säng. hihi! jätte fina bilder från din trädgård. snygga oddmolly men jag tycker att de är lite väl dyra, jag tröttnar så fort på kläder.. ha det bra1 kram

    SvaraRadera
  3. Åh, vilka underbara bilder från din trädgård. Hortensior är verkligen vackert!

    Jag håller med ang kläderna. Jag blir nästan lite stressad när höstkläderna kommer i butik och jag fortfarande har semester. Vill helst njuta för stunden.

    Ha en fin dag.
    Kram britt

    SvaraRadera
  4. Vad fint du fixat med blommorna i din köksträdgård. Älskar hur du matchat det gröna enkla med det lila/rosa aktiga. Sååå fint...

    Och snygga favoriter du har från OM. Känner egentligen också att det är alleles för tidigt att tänka på höst och vinter. Stickat går än så länge helt bort för mig. Det suget kommer nog framåt september kanske :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Fina val!

    kramar och ha en underbar dag Adela!
    L

    SvaraRadera
  6. Vilken köksträdgård! Om det blir trädgård så måste du komma till Oslo och hjälpa oss :-)

    Kram kram!

    SvaraRadera
  7. This dress with red heart is so CUTE!!

    SvaraRadera
  8. Hello dear!

    Looks like you have the same tastes in the new collection as me! :-)

    Btw, did you post a message on my wall last week re: some knitted shorts, as I'm getting confused as to who did now - I thought it was you?

    Stor kram!

    Mxx

    SvaraRadera
  9. Åååå vad underbara bilder på din trädgård och massa snygga kläder.Ha det gott rara du .Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  10. Var en snabbis i Eksjö i lördags och hämtade hem Wilma. Hon var på Vaxblekargården och tittade på Rigo när du var där. Hon var inbjuden av Rune och hans dotter Sofie. Hon såg dig, men du minns ju inte hur hon ser ut nu så många år efter vi bodde i stan!
    Vilka fina klänningar du har på många foton. Tänk om jag hade EN av dem, men just nu går all energi och alla pengar till vår dröm i Blåvik. Inga kläder denna sommar alltså!!!
    Ha det gott!
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  11. Fina blommor:) Och mycket fina Mollysar med! Kram

    SvaraRadera
  12. Vilka fina odlingar du har!! Det är något jag bara måste se till att ta tag i till nästa år :)

    Höstkläder får allt vänta till slutet på semestern i alla fall, just nu är det ljusa pastellfärger och vitt som gäller min också!

    Hoppas du kunde sova gott!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  13. Din lilla täppa är bara för söt, en liten frisk oas =)
    Duuu, jag gjorde en liten tiny lista på vad jag ville ha från höst vinter molly och fick en smärre hjärtattack... jag ska INTE säga vad summan landade på..mitt hjärta fladdrar fortfarande..
    Phuuu..
    kram kram sockerkringla där=)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails