HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 14 augusti 2011

MITT BÄSTA TIPS TILL ER, LOPPISFYND & BETYDELSEN MED BLOGGEN



Hallå godingar i söndagen;)

Trött bloggerska idag då jag tror jag gick tre mil i går kväll.... åtminstone känns det så;)

I dag vill jag ge er ett absolut TOPPENTIPS som fungerar!
En BUS! Denna TanCan Clear fick jag i min goodiebag på Strand Hotell på semestern och nu har jag testat den! Superbra vill jag säga! Men..........den luktar INTE gott, så ni vet.
Så här gör jag när jag använt den 2 ggr nu.
  • Duscha och skrubba dig.
  • Ställ dig på en handduk i badkaret eller i duschen och spraya dig smidigt, som det står i anvisningen på ca 30 cm avstånd. Det blir lite "klibbigt" annars under fötterna och du riskerar att få "brun färg" under fossingarna....;) Bara att spraya på, inget smörja in. Som en soldusch hemma!
  • Ta på dig något skön "hemmastass" och glid runt under de 4-6 timmar som fägen framträder på. Jag tycker själv inte att man luktar suuuupergott under den tiden, men sen försvinner det vid dusch.
  • Den ger en toppenfin färg som håller och du bevarar din sommarfärg du fått på stranden!=) Bästa BUS hittills jag har provat! Testa ni med,googla var den finns att köpa närmast dig!=)
Det står för face & neck men fungerar bra över hela kroppen.
Mitt senaste söta loppisfynd är detta lilla örngott...i barnkuddestorlek men kan användas som en liten påse med att förvara saker i;) Finaste spetsen och broderat monogram.


Blogga =Vänskap

Dr Molly tog i sin blogg upp idag betydelsen med att blogga! Kul och intressant tycker jag så jag spinner vidare på hennes grej bland er mina läsare;)

För mig betyder bloggen i första hand en kontakt med såååå många härliga personer som jag aldrig hade haft annars! Det andra är att jag oftast har massor av saker jag vill berätta och visa! Älskar ju att fota som många av er vet och tycker det är sååå kul att visa det vidare och tipsa er om saker. De som känner mig privat vet att jag pratar och bubblar mycket;) Är sällan tyst då jag tycker det finns mycket kul att prata om=)
Att sätta sig ner och skriva ner upplevelser, reflektioner m m ger ju mig mycket själv och jag hoppas att det ger er något med. Att tänka positivt gör livet lättare även om vi alla har andra ingredienser i livet med...


Det Dr Molly tog upp och även en del andra i kommentarsfältet är detta med att visa sitt "rätta jag" eller inte...
DET tycker jag är ganska självklart att man gör, vem vill läsa om en figur som inte finns egentligen?=) Däremot tror jag många bloggerskor håller på sitt privatliv som man ska, det gör jag med. Man är olika hur mycket man vill dela med sig av privat. 

Jag gillar själv att läsa positiva bloggar med inspiration i. Jag skriver själv sällan om negativa saker, om jag har en skitdålig dag (vilket jag naturligtvis har) osv, för jag tycker det är ganska ointressant för andra. Alla har vi ju dessa ingredienser! Jag skulle kunna berätta om när lilla A och jag tjafsar, när lille T skvätter på sofföverdraget i ren protest när han inte får den uppmärksamhet han vill ha, så det får tvättas för 97 gången...eller när bilen går sönder 2 ggr på en vecka, en dyr tandläkarräkning, kaos på jobbet med röra eller något annat....Men jag väljer att inte göra det, för dels tillhör det mitt privatliv och dels är det totalt ointressant för andra=)

Att blogga skulle vara egocentriskt kanske stämmer på ett sätt....?
Men för mig är självklarheten att jag vill dela med mig av det jag har upplevt, sett, tipsa vidare om eller ex visa en "dagens" för att jag själv gillar att se andra "dagens"=)
Men det är ju fortfarande helt upp till läsaren att välja OM man vill läsa, eller hur?


Så nu är frågan rätt naturlig?

Vad tycker ni?=)

Vad skulle ni vilja läsa mer av här i min blogg?=)


Bloggar ni eller kan ni inte tänka er att göra det och i så fall varför?

TACK alla goa läsare för att ni tittar in här så ofta som ni gör!
Ni är en del av min värld=)


KRAM

17 kommentarer:

  1. I mitt fall är det nog snarare så att folk VILL läsa om vad speciellt Marodören hittar på. Jag har ju inte den där inredningsvinkeln som du har i mitt skrivande. Din blogg är den enda feel-good blogg jag läser för du är personlig fast du inte lämnar ut dig. Vissa känns bara pluttenutt och gullegull-fejkade och då lägger jag av att läsa! Sen håller ju jag igen en del med! Det finns gränser för mig också, speciell när det gäller man och barn som inte bett att få bli outade. För nakna bilder på barnen är aj aj för mig också med tanke på alla jäkla pervon därute.....
    Jag tycker att du ska köra på i vanlig ordning! Gillar när det är mycket bilder! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig helt Adela, jag bloggar för att dela med mig och få kontakt med andra som har samma "intresse"att dela det med. Mitt motto har varit att det skall vara positivt för som du skriver att man bråkar osv det gör ju alla men det är inte det jag vill ta del av här. Detta med att vara lagom personlig och anonym är en svårighet kan jag tycka. Känner att jag har gradvis förändrats och tampas med mig själv om hur mycket av mig själv jag vill "ge". För det är också viktigt att få med den personliga delen så att det inte blir för ytligt. jag har upptäckt att jag gillar att se personen bakom bloggen när jag läser andras bloggar. Jag tycker att du lyckas med detta väldigt bra att hålla balansen mellan personlig och vara lagom lättsam. Bra att öppna upp en diskussion med detta inlägg!

    SvaraRadera
  3. Kul att läsa vidare om dina tankar här! KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Mycket bra skrivet. Jag läser din blogg för att jag ALLTID blir varm och glad när jag lämnar den. Du har en förmåga att lämna spår av feelgood varenda gång och det gillar jag. Däremot läser jag också andra bloggar med mer personlig karaktär av just den anledningen att jag vill blanda. Ibland vill man läsa om trotsiga barn t ex för att man känner sig ensamast i hela världen med såna och då är det skönt att läsa om andra som har det likadant.

    Själv är jag en otrolig känslomänniska och ibland är fingrarna snabbare än hjärnan och mina inlägg tenderar ibland att vara lite för personliga kanske men det är ju jag det och gillar man det så gör man, annars behöver man inte läsa. Så resonerar jag :-) Däremot gillar jag kontakten med läsarna och vill gärna ha synpunkter om man vill ha mer eller mindre av något. Ja, du kanske förstår.

    Och jag äääälskar också dagens bilder så fortsätt gärna med det och alla andra underbara bilder du visar.

    Kram fina du
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Skönt att klicka in o få lite feelgood, jag tycker att syftet med själva bloggandet är att få inspiration av andra. Sen om man haft det riktigt dåligt nån gång o behöver skriva av sig är det väl okej det med, men det ska ju vara upp till var o en...
    Jag tycker det är kul att se dina Dagens, bra med kombinationer man kanske inte kommit på själv ♥
    Stor kram till dig! / fia

    SvaraRadera
  6. Vardags tjaffs det har väl alla då och då så det vill jag varken läsa eller skriva om. Din sida är definitivt min favorit, lagom personlig och med massor av tips! Mitt skrivande är lite ett sätt att skriva av mig dagen och sedan är det ju kul om någon vill läsa det. Vissa dagar mer personligt än andra.. Fortsätt på din linje den är kanon bra!
    Kram bästaste du!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar din blogg som den är! Gillar dina vackra bilder och texter, det är dagens njutning att läsa din blogg och se alla tjusiga bilder. Många tips får man från dig!
    Visst har vi alla aviga dagar och med kroniska sjukdomar som gör livet till en pina! Hundar som kissar i högtalare på pinki och barn som är kinkiga! Men får sålla och välja själv det man vill läsa och skriva om!
    Man ska vara medveten att man lämnar lätt ut sig när man bloggar, det finns risker!

    Önskar dig en skön vecka och nya spännande saker att läsa från dig!
    Kram från en hängiven bloggläsare
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  8. Jag tycker din blogg är kanon som den är, skoj med blandning av mode, tips, inredning. Att vara någon annan än den man är på en blogg är nog kanske lite svårt eller? ja,jag vet inte en av mina trogna läsare en vännina till mig sa att hon känner igen mig på min blogg, fast jag önskar att jag kunde skriva lite mer humoristiskt men humor är svårt att få fram åtminstone för mig. Kanske lär jag mig så småningom:)
    Att välja att blogga om det ena eller det andra känns för mig omöjligt, finns ju så mycket roligt att visa, resor, pyssel, kläder o.s.v .
    Keep Going on, din blogg är super.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  9. Hittade din fina blogg nu ikväll, och har läst bakåt i dina äldre inlägg! Vilket underbart hem du har, och så fina bilder du tar! Tycker att din blogg har passligt av allt-inredning, outfits, resor och annat fint!
    Fortsätt på samma sätt!

    Ha det bra i sensommarvärmen!

    SvaraRadera
  10. Din blogg är som en liten vit oas av vackra bilder, fridfullt och vackert. Perfekt!
    Kram,
    Ninna

    SvaraRadera
  11. Jag håller med dig..prick så är det !! Jag skriver inte heller om negativa saker på min blogg...Du har en sååå fin blogg..jag vet inte vad som ska ändras på..ingenting, kör på som du alltid har gjort !!
    Kraaam till dig

    SvaraRadera
  12. TACK för era bra kommentarer och respons på detta inlägg!! Kul att höra vad alla tycker!
    Stort tack med för respons på min blogg...ni gör mig så GLAD!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  13. Jag skulle aldrig klara av att ha nåt slags alterego eller fejk-jag som bloggperson. Retuscherar jag bilderna nån gång berättar jag det t o m. Kanske inte så smart men sån är jag liksom...

    Jag tycker att du ska fortsätta precis som du har det nu, det är ialla fall därför jag trivs här!

    kramis på dig!

    SvaraRadera
  14. Fortsätt som tidigare...Du har en otroligt fin blogg med många fina bilder, ja helt enkelt ljuvlig. Att skriva personligt eller ej är upp till var och en, det som passar en passar inte en annan så är det ju. Förstår att du vill ha lite feedback oxå och jag är dålig på att lämna kommentarer...hinner inte alltid då jag följer så många fina bloggar här ute i landet.
    KRAM från grannstaden

    SvaraRadera
  15. TACK!! För att du delar med dig av ditt liv och för att vi som läsare får ta del av alla fina foton på vackra ting du visar. Du har en härligt inspirerande blogg som väcker feel good känslan varje gång man kikar in här och det gillar jag!!

    Jag är inte alltid så bra på att kommentera, men det är inte många inlägg jag missar, älskar helt enkelt din blogg!!

    Många kramar Bella

    SvaraRadera
  16. Tycker också det är härligt med alla nya vänner som jag har fått genom bloggandet. Känner också att när jag läser positiva bloggar och skriver positiva saker så tänker jag mer positivt och säger mer positiva saker till mina vänner. Det blir som ringar på vattnet av glädje och positivitet.
    Så fortsätt du att skriva som du gör så sprider du glädjen. Jag gillar att läsa vad du skriver även om jag ibland är dålig att kommentera. dina bilder är så fina och du är en duktig fotograf.
    Ha det gott!
    Märta

    SvaraRadera
  17. Dina bilder, din positiva livsinställning och din värme är din blogg och också varför jag läser den. Du inspirerar och sprider glädje.
    Kramar!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails