HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 17 september 2011

EN LOVELY DAG I BOKSKOGENGodmorgon sköna lördag!

När hösten är så här solig och fin är den fantastisk!

I dag får ni hänga med genom mina bilder från en dag med strålande sol och en tur i bokskogen i våra trakter. Så sanslöst härligt det är där med ljuset och träden som en skir grön himmel! T & B blir också lite smågalna när de kommer dit, det är ett magiskt ställe.=)
Lyriska sötnosar rusar runt och allt verkar lukta extra gott här...;) Extra roligt är att lilla B är sååååå pigg! Hon är piggare nu än hon någonsin har varit tidigare. Äter som en liten häst, man får bromsa henne med maten och hon busar!
Solen silar så fint mellan lövverken...
Ljuset, ljuset, ljuset.....magiskt;)
Bland det bästa som finns.....en blöt nos;).....
....och en stor len mule.....;) Djur är så viktigt i mitt liv, jag kan inte leva utan dom!
Så kloka ögon.....;)
Hästar är underbara djur....

Har jobbat i natt och det har varit någon stund som varit lugn och någon stund med mer  dramatik. Har kikat lite på en härligt bra film emellanåt som heter Höst i New York med bl a Richard Gere...Oj, den mannen tröttnar man väl aldrig att titta på;) Jag erkänner...han är en favorit, jag gillar nog alla hans filmer=) Filmen - en romantisk komedi är från 2000 -  så absolut inte ny, men mycket mysig och fin film, titta gärna på den om ni inte har sett den;)
Den 48-årige Will Keane (RICHARD GERE) lever ett bekymmerslöst ungkarlsliv, som han inte har några planer på att förändra. Då lär han känna Charlotte Fielding (WINONA RYDER), en vacker och intelligent konststuderande, oförutsägbar och full av livsglädje. De inleder en passionerad och skandalomsusad kärleksaffär. Will börjar känna sig för engagerad i förhållandet och tänker bryta med Charlotte, men Charlotte hinner före och berättar att hon endast har ett år kvar att leva.

Hoppas ni får en strålande lördag vänner!

KRAM

8 kommentarer:

 1. Gomorron vännen! Bara så underbara bilder.Ja idag har jag bara så himla underbart väder här.Ha en härlig lördag rara du .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Tack för härliga bilder och så skönt att B är pigg igen :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Bokskog är något av det vackraste som finns. Och djurnosar, såklart.

  SvaraRadera
 4. Richard G är alltid ok, mums! Christina

  SvaraRadera
 5. Bokskogarna är en av de saker jag gillar mest med skåne! Ljusa skogar i ställer för våra mörka gran-skogar. Och hästnäsor är bra goa med:) Kram!

  SvaraRadera
 6. Hej Vännen!
  Underbara bilder du bjuder på. Och så var du på jakt efter det som jag ska sälja. Mmm..du känner ingen i Uppsala då?
  Hör av dig annars!

  Kram från Bettis(VitaLyktan)

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder! Bokskogar är så vackra! Och filmen verkade bra - den måste jag leta upp!

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails