HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 14 oktober 2011

FREDAGSFEELING



Hallååååå vänner!

I dag har jag en sån härlig fredagsfeeling! SOLEN skiner, hemmet glänser (det doftar fräscht av Ajax;)) och i kväll blir det god mat!=)

Några pics idag från mitt lilla hus...just nu har det inte hänt så mycket på inredningsfronten förutom lite småfix, det beror på att jag är ganska nöjd som det är just nu. Får säkert ett nytt ryck framåt advent;) Jag älskar när solen strömmar in i vardagsrummet och lyser upp hela nedervåningen!
Nej men titta vem som sitter här då och ser fortfarande lite skamsen ut.....I går när vi var på landet och hälsade på stora A och L i deras myyyyyyysiga hus, (hoppas kunna visa lite bilder längre fram, men åååååå där vill jag med bo!) så var det två små sötnosar som passade på att rulla sig i ......koskit! Just de!;D Jag lovar er att det var två b r u n a hundar jag åkte hem med...vad de luktade vill ni inte veta! I dag däremot glänser de med och luktar nyponros! Inget Theodor gillar...han luktar hellre koskit;)

Ha en underbar fredag nu vänner!
I dag väntar jag ett paket som
ni också ska få ta del av.....!!;)

KRAM


15 kommentarer:

  1. Hej, du har så fint, så jag förstår at du är nöjd och det är väl en bra känsla att stanna upp i ibland :) Elsa tog en liten kullerbytta i koskit när vi var i Kovik på G-land förra året och doftar gott, nej det gör det inte ;D Skön fredag! Christina

    SvaraRadera
  2. Hej, du har så fint jag älskar ditt hem;)
    Kramkram <3 nettan

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder. Sista bilden sitter där ju en riktig sötnos!
    Ha en skön fredag och helg!

    SvaraRadera
  4. Du har så fint hemma hos dig! Visst kan Ajax dofta gott, det luktar rent på något sätt. Ja visst är dom rar dom små, när dom rullar sig i koskit!
    Hoppas du får en härlig helg
    Kram Anne-Lie

    SvaraRadera
  5. Halloj på dig Svea rikes coolaste cop!
    Jösses vad du har det fint hemma, vet att jag har skrivit det typ tusen gånger förut men blir lika hänförd varje gång.

    Ang. koftan så blev jag förstås lite besviken på svaret jag fick. Hörde dessutom att även Hildes kofta också var trasig och att andra haft problem med reklamationer med M&H.
    Himla trist att höra, speciellt eftersom butiken var mysig och personalen på plats var jättetrevliga.

    Ha en bra helg
    /Carina

    SvaraRadera
  6. Jag har sagt det tidigare, men du har det så fint hemma att jag flyttar direkt om det är ok?
    :)
    Ha en mysig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tack för de fina bilderna du bjuder på av ditt hem. Såååå underbart fint du har. Önskar jag hade samma känsla för inredning

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Du har det fantastiskt fint hemma! Längtar efter den dag man kan ha lite finheter framme som får stå i fred, det mesta är bortplockat. Ungen är till och med i fönstren och klättrar! Söta lilla koskits-rullaren:) Kram

    SvaraRadera
  9. Jag förstår att du trivs i ditt härliga hus, det är så vackert!

    Ha en riktigt härlig helg!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Jättefint har du det. Jag är säker på att ljuvliga T och B var söta även i koskit:)Lukten däremot, ja den är jag glad att slippa.
    Ha en alldeles underbar helg.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  11. Förstår att du trivs med ditt hem så som det ser ut idag! Det har det verkligen jättefint, så snyggt och hemtrevligt, ett inbjudande hem :)

    Hoppas du får en riktigt bra helg!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  12. Oj så fint du har!

    Ha en fin lördag

    SvaraRadera
  13. Vad fint du har det och jösses vad det har hänt mycket hemma hos dig på de åren sen vi bodde grannar!!!! Men det var ju i och för sig ett bra tag sedan! Har alltid imponerats av dig hur mycket du fixar och grejar och det blir SÅÅÅ fint!
    Oj... koskit - inte kul att behöva åka hem med godingen i bilden då.....
    Stor kram och trevlig helg önskar jag från ett solig Luxemburg
    Helena

    SvaraRadera
  14. Tusen tack alla snälla vänner!=)

    Helena:
    Så kul att höra från dig igen!;) Å du vännen, jag minns din lägenhet tydligt hur FINT du hade det! Kan tänka mig ert hus i Luxemburg och även Blåvik=) Härligt med solen, ni har nog mer sensommarhöst än kan jag tro;)

    Massa kramar!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails