HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 17 oktober 2011

HÖSTMYS MED WALTHER & COHallå sköna pinglor!

I dag är det mycket mys, så kulen höstdag!
Jobbar hemma vid datorn i dag med massa tända ljus och lite kaffe såklart;)

I går fixade jag lite igen i mitt köksfönster! Var ute i skogen först och plockade hem massor av granris och kottar. Hittade jättefina kvistar efter en nyligen avverkad stor gran, ni vet med very big kottar som alltid hänger så högt upp så man inte når dem;) Nu ska landet täckas i trädgården och en del sättas i ett fint kärl ute. Plockade in lite mindre gran- och tallkottar med, det är så höstigt och fint, särskilt ihop med Walthers zinkhus tycker jag. Waltherhuset har fått flytta fram i fönstret på den gamla målade resväskan, passade mycket bra där;)
 Fina lyktan, glasklocka med kottar och tända ljus...enkelt och fint;)
 De målade loppisskridskorna börjar komma ännu mer till sin rätt nu i kylan...
 Såååå skönt att jobba hemma ibland....har skickat en jobbansökan idag med...spännande!=)
 Den här fina emaljburken fyndade jag för ett tag sen när Zanslösa hade REA! Men "vissa" är sura för att deras DOGfood förvaras i en CATfood burk:D
 Å så här trött blir man när man tumlat runt i skogen en lång stund;) Zzzzzz.......
 En skum bild (tagen i kvällsljus) från hallen ovan...Inte ofta det blir så mycket bilder från 2a våningen...Men mitt gamla skåp från Öland gillar jag mycket!
 Men titta här då!! Rummet som "någon" glömde??? Kan man tro i alla fall....Nej då, inte glömt, men pengar sparas för att kunna "ta tag i det";) En annan fiiiiiiin tapet ska dit, månbordet målas vitt och lite annat ska på plats. Lovar att ni får se det klart senare;)
Början på en kombinerad walkin-closet/gästrum/kontor;)
Här kommer några grymma bilder från Walther & CO hemsida! Å vilka fina saker de har! Känns så höstigt/juligt fint!Ha en fortsatt skön måndag girls!

Oooo i kväll är det fortsättning på 4ans "Den som dräper"......den danska spännande serien om Specialenheten inom Köpenhamnspolisen som utreder ouppklarade brott, som begåtts av seriemördare. Urrrk så otäck men ändå kan jag inte låta bli att titta!

STOR KRAM!

6 kommentarer:

 1. Hej, ja de där Waltherhusen är så mysiga :) Underbara skridskor och härligt mys för en liten vit lurv och tända ljus :) Den som dräper är otäckt bra, men har redan sett alla, kunde inte hålla oss och var "tvungna" att hyra dem ;)Christina

  SvaraRadera
 2. Herregud vad inspirerad jag blir av alla dina fina bilder. Nu vill jag planera hela hösten/vintern med massa pyssel.

  SvaraRadera
 3. Tack snälla för underbart inspirerande bilder. Du har så vackert där hemma och jag blir alltid sugen på att göra om a la Adela här hemma. Tyvärr kommer jag inte komma i närheten med en make som är lika smidig som en elefant, våra 2 elefant ungar och elefantkatter. Men njuter av bilderna gör jag iaf!
  Kram!
  Loo

  SvaraRadera
 4. Det ska bli jättekul att se hur det blir med din wic/kontor. Jag blev jättesugen på det lilla timmerhuser från W&co
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad fint du gör det, blir så inspirerad av dig :-)

  Kram söta!

  SvaraRadera
 6. Zink-huset är så fint! Som allt annat hemma hos dig:) Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails