HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 21 oktober 2011

WISHES...& LITE ANNAT ALLVARGodmorgon härliga fredagspinglor!


Och så blev det torsdagshälningen från mig en fredagshälsning...;)

Så kan det går när man jobbat hårt och dimper ner i soffan på kvällen, efter en tidig morgon, övertidspass och lång skogspromenad och somnar...i TRE timmar! Jösses vad skönt, helt tyst hemma. Men det var ju inte riktigt tanken, men vad gör det? Då behövde jag det;)

I mitt jobb möter man många unga och främst grabbar med stora problem. Då är det väldigt lätt att associera till sina egna teenagers...Nu när de snart gått igenom sina tonårsår så är jag SÅ tacksam och det är en skön känsla att de har klarat av sin tonårstid så bra och att de är stabila båda och vet vad de vill. Trots att jag uppfostrat dem i väldigt stor grad på egen hand...tänkte jag tillägga. Inte för att på något sätt klappa mig på bröstet, men såklart man är stolt att det har gått bra för dem, när man ser så mycket elände och galenskap som vi faktiskt gör inom P.

Men det jag skulle komma till var att det finns SÅ många ensamstående helt FANTASTISKA MAMMOR och PAPPOR med för den delen, som gör ett tungt jobb men lyckas. Tänk på det ni ensamma mammor ibland, när ni misströstar...jag har också varit där men om man är ENVIS, BRYR sig om sina barn mycket och FINNS så lyckas man!=) Jag ringer ALLTID min 17- åring när han är ute på helgerna med kompisar och kollar var han är, med vem han är och vad de gör...ofta flera gånger/kväll. Visst tycker han att jag är tjatig ibland och jag får höra att "Det är bara du som håller på och ringer" (fast det vet jag att det inte är sant;)), men jag tror ändå han tycker det är rätt ok, fast han inte erkänner;)

FREDAG i dag, det är ju alltid en skööööön dag! Jag jobbar visserligen både dag och kväll men det är ju fredag för det. Ska hinna med lite roligt i helgen med ändå;)

Ett önskecollage har jag idag! Sååå mycket snygga saker i Biskopsgårdens webshop! Tack jag tar gärna halva shopen! Kika in där och förlora förståndet en stund=) Passa på att önska er julklappar med...(ja jag vet, jag har fått sån julfeeeeeeling redan!=))

Ett nytt roligt extrajobb till har trillat på mig i veckan! Nu ska jag göra en snygg hemsida åt ett företag! Mums vad kul!!=)

Upp och hoppa nu ladysar!
Detta är min bästa låt just nu i spåret...med den får man en kick!=)


Önskar er en toppenfredag!


KRAM7 kommentarer:

 1. Hej eller god morgon, hihi:)
  Ja visst är det härligt när man ser att sina barn kommer ta sig ur tonåren hela och förståndiga.
  man får allt ringa så många gånger man vill...
  Det får man tillbaka när de är vuxna tror jag. Först tå kommer de erkänna att det var skönt att man brydde sig:)
  Så fina saker du visar , jag vill också ha allt.
  Får skrapa mer triss, hihi.
  Kramkrm<3 nettan

  SvaraRadera
 2. Heja alla ensamstående mammor!

  SvaraRadera
 3. Klart som 17 att du får klappa dig på bröstet! OAvsett om du varit så gott som ensam om uppfostran eller inte. Du har fått två goa och fina barn att växa upp till nåt alldeles enastående och unikt!

  Önskar dig en fin helg! KRAM

  SvaraRadera
 4. Ja du det är inte lätt att vara tonåring. Det kan heller inte vara lätt att vara föräldrar till ungdomar på glid.

  Så mycket extra jobb du tar på dig ständigt, kul:-)

  SvaraRadera
 5. Mycket göttigt i den webbshopen:)
  Och jag instämmer i hyllningskören till ensamma mammor! Har själv varit en sån och vet vilket hästjobb det är.......Kram!

  SvaraRadera
 6. Mycket snyggt där du :) Och barnen det viktigaste vi har! Christina

  SvaraRadera
 7. vad fin den där Cream tunikan är. tänkte att nu när jag bor i Danmark borde det vara lätt att få tag på Cream kläder, men ikke. Vansinnigt snygga kläder har dom iaf, och till bra priser. Hur är dom i storlekarna om man skulle ge sig på å nätbeställa?

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails