HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 8 november 2011

REAFYNDAR NI?



Godmorgon!

Sovit gott hoppas jag?

Är ni bra på att reafynda, sälja det ni inte använder osv?
Jag vet att en del tycker det är jobbigt att leta rea och ännu jobbigare att sälja det man inte använder eller behöver. Personligen gör jag det hela tiden...leta rea och hitta fynd är ju bland det bästa som finns tycker jag. Sälja via Blocket, Tradera eller genom våra bloggar (vi som har) är ju ytterligare ett väldigt bra sätt att tjäna pengar och kunna förnya sig.

Skinnjackan överst i finaste skinn från Cream kikade jag på många gånger förra vintern, men priset var högt. Hittade den tidigt i höst på kanonrea och min storlek fanns kvar! Det kallar jag rea när priset är långt under ordinarie. Jättefin modell och ännu mer aktuell i höst/vinter som har mycket skinnjackor i modet, både äkta och fusk med just päls i;) Wow, vilket FYND!=)

I stort sett allt jag lagt ut här i bloggen, på Blocket och på Tradera har jag fått sålt, det är så man lyckas köpa annat nytt utan att bryta nacken;) Gör det du med!
 När vi nu närmar oss advent så kommer det fram mer vitt igen hemma...som jag skrivit innan så gillar jag vitt, zink och grönt i form av mossa, vita hyacinter m m till advent och jul. Den här superfina kudden kommer från Indiska och modellen är så fin!
Små bollar i hörnen...;)
Vit och nästan lite silvrig...

Nu gryr en ny dag...Hoppas den kanske bjuder på lite sol;)
Jag ska hem och sova efter natten sen blir det spåret med de vita godingarna!

På lördag är det tjejmiddag med gamla
goda bästa vänner...jag längtar redan;)



Ha en toppendag vänner!

Hjärtan 2

7 kommentarer:

  1. Försöker sälja undan det jag inte använder - men är lite lat ibland... Kommer snart ett till-salu-inlägg i alla fall :-)

    Snygg jacka och kudde!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig, det är riktigt skoj att se hur mycket man kan spara på att "hålla ut" och leta. Det svåraste var i början när jag inte visste VART man skulle leta =) Men nu finns blocket och tradera som egna appar i iphonen hihih =)
    Den jackan är riktigt snygg, skulle mer än gärna äga en en dag =) Lyckliga du!!
    Visst är den här känslan fin att ha? Pirret skriker i magen på mig <3
    Kram Fia

    SvaraRadera
  3. Hej, dålig på att sälja, men letar mycket efter rea och på tradera och blocket, annars skulle plånboken skrika ännu högre :) Christina

    SvaraRadera
  4. Snygg skinnjacka. Jag är jättedålig på att sälja det jag inte använder, gäller både kläder och möbler. Det hamnar på vinden det mesta.
    Ibland kan jag lyckas fynda på rea, men det är inte ofta.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Snygg jacka! Har mest köpt tyvärr, ska göra en rensning snart och lägga ut i bloggen. Tradera har jag lagt ner pga alla idioter där:( Kram!

    SvaraRadera
  6. Brukar titta in på din blogg emellanåt och jag gillade verkligen den fina kudden!!
    Kram Suss

    SvaraRadera
  7. Håller med är som du:) gillar att fynda bland det roligaste som finns!
    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails